Miért kéne egy kölyöknek dundinak lennie?!
Elegem van már abból, hogy a kutyámat folyton le soványozzák,mert nincs rajta felesleg! 3 hónapos és tegnap is megkérdezték, hogy menhelyi-e. Igaz tenyésztőtől van, de nem a menhellyel van bajom, hanem vissza kérdeztem, hogy miért, erre azt válaszolta, hogy csak mert olyan sovány.
Van ugyanilyen fajta a környéken és az meg hót dagadt, 5x kap enni és 4 hónapos, de lekváros tésztától kezdve mindennel etetik és egybe van az egész kutya törzse, futni alig bír. Hát én meg nem szeretném, hogy így nézzen ki a kutyám! Csak olyan idegesítő, nikor azt mondják, hogy jajj hát kell az a bébiháj a kutyára! Mellesleg nagytestű állat lesz, így véletlenül se jön jól még egy kiló plusz sem.
leirtad a helyes valaszt.egy kolyoknek nem jo ha dundi,ilyenkor inkabb legyen vekony,akkor jobb lesz a novekedese.milyen fajta kutya amugy?
ne hallgass az ilyen emberekre.meretehez megfeleloen etesd igy sajat,normal sulya lesz.
az ilyenek nem ertenek hozza.
sok sikert :))
Köszönöm! :)
Vigyázz rá és ne hallgass másokra :)
:)
nekem 2 nj-om van, én is folyamatosan megkaptam ezt :D
pedig ez meg még pont egy olyan típusú kutty, amit etethetsz degeszre, mikor nő, akkor annyira kis nyeszledéknek tűnik :) hosszú vékony lábak, "beesett" poci
de ha neki megfelelő minőségű és mennyiségű kaját adsz neki, akkor nyugodt lehet a lelkiismereted, és tojd le az ilyen beszólásokat
nemsokára szebb kutyád lesz, mint bárkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!