A kutyusom nagyon félénk és bizalmatlan más kutyákkal. Hogyan tudnám elérni hogy ne féljen tőlük?
Van egy most két éves kutyusom és nagyon fél a többi kutyától. ( olyan helyen lakunk ahol nem sok lehetősége van más kutyákkal találkoznia) ha mégis találkoznánk más kutyákkal akkor morog, támadja őket és ugat ha bedig rászólok elbújik a hátam mögé vagy ráül a lábamra és remegve néz rám. Nekünk még van kèt kutyusunk az egyikkel együtt nőtt fel (14 nap van köztük) a másikat úgy két hónapja fogadtuk örökbe és őket viszont imádja. nagyon sokat birkòznak együtt.
jaj és a felnőtteket támadja viszont rászólunk abbahagyja.
ez miért lehet??
a válaszokat megköszönném! :))
köszi a választ!!
szerintem félre értettél nagyon sokat sétálok a kutyusommal csak falun lakunk és itt nem "divat" a kutyasétáltatás.
csak néhàny kutyával találkozik hogy ha én elkérem valamelyik szomszéd kutyáját.
a kutyasulin gondolkodtunk de mivel ha rászólok abbahagyja így nem szeretném elvinni csak ha kezelhetetlenné válik.
várok még válaszokat!!:))
Köszönöm az ötletet! :)
itt is van kutyaovi a kutyasuliban csak oda már nem vihetjük mert túl idős hozzá.
Az én kutyusom is nagytestű egy bernáthegyi - golden retriever keverék csak nagyon nyuszi szegénykém ( a sötétben is fél egyedül :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!