Törzskönyv nélküli FAJTATISZTA yorkshire terrier kutyával hobby kategóriában lehet cimet vagy valamit elérni?
Törzskönyvnélkül nem fajtatiszta, esetleg feltételezhetően az.
A MEOE-nél nem,de a MKSZ-nél van hobbi kategória papírnélküli kutyáknak, ott megmérettetheted magad.
Depersze ez csak játék, mivel a kutyának nincsenek papírjai, így nem is kerülhet bele championatus
Nem értik meg az emberek hogy a tk nélküli kutya nem fajtatiszta mivel nincs róla papírja, lehet a kutya akármilyen díjnyertes szülők kölyke akkor sem lehet fajtatiszta tk nélkül
bár szerintem versenyeken lehet indulni vele de csak ügyességin bár ebbe nem vagyok valami nagy szakértő
(Ha ez tenyésztő és neked törzskönyv nélkül adott kutyát,akkor most jól lejárattad. Mivel trenyésztő nem tehet ilyet)
az MKSZ honlapján kutakodj
Az MKSZ Magyar Kutyások Szövetsége rendezvényeire lehet nevezni törzskönyv nélküli kutyát is. Hobby osztályba tudod nevezni és ugyanaz a bíró fog leírást adni róla, mint a többi azonos fajtájúról. Több nyert kiállítás után a te kutyád is lehet Hobby Bajnok! De a pontos részleteket nem tudom!
Itt az MKSZ honlapja: [link]
Nincs olyan, hogy nem ad. A törzskönyvet kiváltani 5500 forint, az minden kutyához jár.
Ha ennél sokkal olcsóbban adta a kutyát törzskönyv nélkül, akkor vagy más alombólvolt a kutya, vagy ő eladja a törzskönyvet utána. Mindkettő csalás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!