Milyem harci és védőkutyákat ismertek?
#16, tessék: [link]
Olvasgass kicsit, mielőtt baromságokat írsz.
#16, a shar pei-t nem harci kutyának tenyésztették, csak használták arra is.
Ahogy már írták fentebb, 2 igazi harci kutya fajta van, a tosa és a pit.
Sziasztok, a BOXERES vagyok. Kicsit nézzetek már utána, kedves OKTALANOK, miről is kapta a nevét a boxer, oksi? :D
Am többek közt a Listen Hund-okat írtam, tehát nem kellene leszólni, hanem körülnézni a nagyvilágban....
Am a pitbull és amstaff ugyan az/kb 100 évvel ezelőtt lett külön fajta/, de mindegy, nem itt fogok kutyatörténelmet tanítani, de ha már hülye vagy, tartsd magadban, jó?!?!?!
Ha meg már annyira kötekedni akartok, a védőkutya is szerepel a kérdésben, az pedig akármelyik kutya lehet, pont pár hete láttam egy pulit ÖV-ön, és bámulatosan teljesített.
"Kicsit nézzetek már utána, kedves OKTALANOK, miről is kapta a nevét a boxer, oksi?"
Én utána néztem, azt találtam, hogy azért kapta a nevét, mert jellemző volt rá, hogy játék közben a hátsó lábaira állt, a mellső lábaival pedig "boxolt".
De te biztos többet tudsz, mint a wikipédia, kérlek oszd meg velünk, miről kapta valójában a nevét.
A boxer őseit a mastiffok, bulldogok és az úgynevezett medveűző vagy bikaharapó (Bullenbeisser) kutyák között kell keresnünk. Ezeket a kutyákat medve- és vaddisznóvadászatok mellett kutyák és bikák közti viadalokon is alkalmazták. Amikor a XIX. században betiltották az állatviadalokat a boxereket a cirkuszokban lehetett viszontlátni.
Forrás: [link]
Van még kérdésed? Vagy végre nyogtom lesz tőletek? Komolyan a hajam kihullik a GYIK-től!
Az idézetben annyi van, hogy alkalmazták kutyaviadalokon is. Ennyi erővel a KÁJ is harcikutya.
Mondjuk kár vitázni veled, az értelmes PM alapján, amit küldtél 10-12 évesnek tippellek.
"Légyszives szállj már le rólam, ha már ilyen hülye vagy, jó? Inkább olvasgass kicsit több wikipédiát a kutyafajtákról, és ne kötekedj, jó? PFFFÖÖÖÖÖ"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!