Milyem harci és védőkutyákat ismertek?
Figyelt kérdés
Ha lehet küldjetek képet is!2012. ápr. 25. 14:06
1/29 A kérdező kommentje:
Milyen
Bocs
2012. ápr. 25. 14:07
3/29 anonim válasza:
Mit értünk "harci" kutya alatt???
4/29 anonim válasza:
Afrikai oroszlánkutya,amerikai kék gaszkonyi kopó, angol mosómedvekopó, argentin dog, árja molosszus, brazil kopó ( inkább vadász kutyák, de házőrzésre is alkalmasak, kép azért nincs, mert nem tudom hogy lehet feltölteni) :)
ennyi jutott most eszembe, remélem bírtam segíteni!
5/29 A kérdező kommentje:
olyanokra gondoltam mint pl.:a roti
2012. ápr. 25. 14:19
6/29 anonim válasza:
Rotti, mint harci vagy Rotti, mint védő kutya?
7/29 anonim válasza:
8/29 anonim válasza:
Konkrétan harci kutyát az amit arra használnak, ezt egy fajtára sem illik ráhúzni.
9/29 anonim válasza:
1, Pitbull(képen Rednose), 2, Amerikai Staffordshire, 3, Staffordshire Bull, 4, Boxer, 5, Rottweiler, 6, Bullterrier, 7, Fila Brasileio, 8, Kaukázusi juhász, 9, Argentin Dog, 10, Amerikai bulldog, 11, a török Kangal
1, [link]
2, [link]
3, [link]
4, [link]
5, [link]
6, [link]
7, [link]
8. [link]
9, [link]
10, [link]
11, [link]
Örző- védőre persze jó a Német juhász, dobermann, akár kuvasz stb is.
10/29 anonim válasza:
Cane Corso-t kihagytam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!