Milyem harci és védőkutyákat ismertek?
Figyelt kérdés
Ha lehet küldjetek képet is!2012. ápr. 25. 14:06
11/29 anonim válasza:
Mit értesz harci kutya alatt? A rottweiler nem harci kutya, az itt felsoroltak közül a piten kívül egyik sem.
Az egyetlen fajta, amit a piten kívül harci kutyának tenyésztettek és tenyésztenek ma is, a Tosa.
12/29 anonim válasza:
Hihetetlen milyen válaszokat adnak egyesek, a boxeren besírtam :D
Ahogy #11 írta, pit és tosa.
13/29 anonim válasza:
Mármint a harci kutyák, védő kutya lehet számtalan fajtából.
14/29 anonim válasza:
Nekem egy ÖV-s amstaffom van...De a boxeren jót nevettem :D
15/29 anonim válasza:
Miért kérded? Talán a kutyáddal szeretnél nagyobbnak tűnni? Örző-védő - doberman, roti, német juhász, moszkvai őrkutya, kaukázusi jukászkutya, közép ázsiai, kangal, bull masztiff, stb---
Harci kutya: pit bull, shar pei ( kínai harcikutya)
bull terrier, amstaff
- de remélem azt tudod hogy a kutya viadalaért börtön jár!
De azt remélem tudod hogy a
16/29 anonim válasza:
15:14 es. Nem csak a tosa és a pit bull- amit harcra képeztek ki. a shar pei-t is harca tenyésztették ki, van még néhány, nem csak a Tosa ésa pit-
17/29 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok. Szóval lemaradt: a kutya viadlaért börtön jár! Ezt ne felejtsd el , remélem nem ezért tetted fel a kérdést!
18/29 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdeztem mert kutyaviadalt akarok szervezni, hanem azért mert ilyen kutyákkal akarok foglalkozni.Vagy menhelyfélét nyitni nekik!
2012. ápr. 25. 16:29
19/29 A kérdező kommentje:
Imádom őket!
2012. ápr. 25. 16:32
20/29 anonim válasza:
ezt nem értem. tőlünk kérdezed, hogy milyen "harci kutyákat" ismerünk, ergo nem ismered őket, de imádod őket? A menhely nyitása pedig nagyon szép dolog, de tudod, mennyibe kerül? több millió csak a hely megvétele, és akkor a fenntartásról még nem is beszéltünk.. Ha segíteni szeretnél, menj el menhelyre önkéntesnek, ott is sokat tudsz segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!