Csivava vállasztás?
Egy 8 hetús csivavánál lehet látni azt hogy ki áll-e majd a szeme vagy nem?
Szóval nem ilyet : [link] szeretnék,hanem egy ilyen [link] normális kis csivavát.
És szerintetek hosszúszőrű vagy rövidszőrű a szebb?Fehér,krémszinű vagy tarka?
Nekem hosszú szőrrel jobban tetszik.
Egyébként annál a tenyésztőnél, akinél a törzskönyv nem opció, hanem alapfelszerelés a kölyökhöz, aki bármikor szívesen lát kutyalátogatásra, segít a felmerülő kérdéseknél, a kutyái rendelkeznek a megfelelő eü. szűrésekkel és még garanciát is vállal a kölykökre, annál nagy baj nem lehet. :) Ha nincsen semmi kiindulópontod, hogy hol is kezd a keresgélést, akkor a legjobb ötlet elmenni 1-2 kiállításra, ott több tenyésztővel és a kutyáikkal is találkozhatsz.
Én nyugodt szívvel ajánlom neked a Four Seasons Mexican és a Top Of The Hunterberg kennelt! Ez a kettő az egyetlen olyan kennel, ahol nem tömeggyártás van, és ár-érték arányban jók a kölykök!
Egyébként mindkét kutya veszettül ronda csivavához képest, szerintem mindkettő keverék. Nézegesd a jó csivavákat tenyésztők oldalait, ott képet kaphatsz róla, hogy egy minőségi csivavának hogyan kell kinézni. www.csivava.lap.hu , itt sok tenyésztő van.
A hosszú szőrűek sokkal szebbek szerintem, és a szőrükkel is kevesebb gond van, nem vedlenek annyit, mit a rövid szőrűek. Nekem egy hosszú szőrű krém szukára fáj a fogam évek óta, de egyszerűen nem születik olyan Mo.-n :(
itt van egy krémszinű kan...szuka is volt csak eladták,megkapod a galériában...ajánlották többen ezt a tenyésztőt is...de ha valaki hallott valami rosszat rolla akk szoljon:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!