Csivavat szeretnek, vajon boldog lenne igy?
A legjobb dolod ugye az lenne ,hogy ha lenne neki egy társa. De ebből a kérdésből azt állapítottam meg,hogy te csak 1-et szeretnél. Nem baj,az első dolog az lenne, hogy ismertesd meg vele a házat, ezt naponta 5x-6x. Majd ha van térelválasztód, akkor válaszd ki neki azt a helyet, ahol lesz majd ,mikor te a suliba leszel és tanulsz, de arra is törekedj, hogy olyan hely legyen, hogy sehol se tudjon a falakban(összepisilja,kakilja) ,a butorokban(megrágja) és tanítsd meg szobatisztaságra, és a legyen neki ott az a tálca, majd amibe eltudja végezni a dolgát!!
Remélem segítettem!!
Még mindig az első vagyok, irigyellek, hohy amerikában élsz!
Tök jó neked! :)
Igen csak egyet szeretnek, elsosorban azert mert viszonylag gyakran jarok haza, es a repulon 1 kiskutyat meg felengednek az utasterbe! igy nem kell a csomagterben utaznia szerencsetlennek....es szerintetek nem lesz boldogtalan ha neha napi 8 orat egyedul lesz? :(
Amerika hat igen, kulonleges hely :) bar en azert imadom az otthonom, nincs is jobb mint hazaerkezni.....
Az a baj hogy azt mondják, aki csivavát akar tartani, az először tisztázza le magában mennyi ideje lenne a kutyusra. Talán-talán ha fokozatosan szoktatod ahhoz, hogy nélküled / nélkületek van több ideig, akkor TALÁN menni fog, de a csivava az egy olyan kutya mintha az árnyékod lenne. Szóval ha kimész konyhába, mosdóba, az udvarba, ő mindenhova követni fog, mindig rajtad akar majd lenni,de persze nevelés-kérdés ez is.. Én ezzel nem azt akarom mondani, hogy pár órára nem lehet egyedül hagyni (nagyon ember-függőek) this is your choice.:)
irigyellek, hogy amcsiba élsz.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!