Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A jővőhéten kapok kiskutyát,...

A jővőhéten kapok kiskutyát, milyen kellékeket szerezzek be?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám "kutyabiztossá" tenni a lakást?Ötletek,hogy a sok vezetéket hova rejtsem el?
2009. jún. 21. 21:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
*elviszed
2009. jún. 21. 22:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is vettem Kongot a rotimnak, addig elvan vele amíg ottvagyunk, de utána lesz#rja:D vettem belevaló pasztát meg ilyeneket, de annyira nem fogta meg. Acana large breedet kap enni, először nagyon szerette, az átállás alatt(a tenyésztőnél Belcandot kapott) kiette a régiből az acanat, mostmeg alig akarja megenni, látszik, hogy a tészta meg a hús sokkal jobban megy neki:D Halasat sztem csak nagykorában vegyél. Ja és fürdetni sem érdemes fél éves kora előtt samponnal,csak akkor tedd, ha nagyon összepiszkolja magát. Kullancs elleni cseppet sem tudom, hogy mikortól kaphat, a rotim még nem kap, ajánlom emellett a Lime kór elleni oltás beadatását, szólj előre az állatorvosodnak, mert ez nincs benne az általánosban!
2009. jún. 22. 02:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
a vezetékeket úgy helyezd el h ne érje el pl a TV vezetékét cellukszozd a falra v ilyesmi
2009. jún. 22. 11:06
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

kicsit drasztikus,de bevált : a konnektorokat 2-3 at, és a könnyen elérhető vezetékeket kend be pl : erős pistáva, vagy tőmény domestossal , rászárad ,ronda, de olyan erős a szaga,hogy a kutya elkerüli.cc: 3 hónap mulva lemosod és nyoma sincs

a másik megoldás , tedd védőburokba a vezetékeket, kapható a villamossági boltba .( sok vezetéknél kivitelezhetetlen szerintem )

de a legjobb, ha napi 2-3 × elviszed és lefárasztod, futás-játék,mozgás ( szabadon ,nem pórázon ). persze pórázon sétáltatod,jutifalat és pottyzacskó a zsbedben !!

a fáradt kutya boldog,mert játszik vele a gazdi,és nem amortizálja le a lakást .

sok örömet kívánok :)

2009. jún. 22. 11:18
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!!:)))

Sokat segítettetek!:)

2009. jún. 22. 13:44
 16/19 anonim ***** válasza:
ívartalanítva lesz a kutya?
2009. jún. 22. 14:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is javaslom az erős pistát, vagy borsos paprikát, azt se szeretik:) Jaés ha lakásban lesz tartva akkor mindenképpen készíts be sok törlőkendőt, zsebkendőt, stb kakipisi ellen:D
2009. jún. 22. 16:44
 18/19 A kérdező kommentje:

Igen ivartalanítva lesz.:)

Készítek zsepiket.:DD

2009. jún. 22. 21:18
 19/19 anonim ***** válasza:
A szobákba szerintem ne engedd be.nyakörv-póráz,kis kosár nem drága fekhely,táp:Acana,Orijen de halas és kölyöktáp,ja és sok játék és szeretet.
2010. dec. 2. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!