Hogy vágjam ki a kutyából a varratot?
Értem.
Itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Bírom az ilyet.
Azt csinálsz, amit akarsz.
Akkor csak azt kérdezem meg, ha ti mindent annyira nagyon jól tudtok és nincs szükségetek a tapasztaltabbak segítségére akkor mi a rákos fenének tetted fel itt a kérdést? Mégis milyen választ vártál?
Az ilyet én is bírom... Mi már ivartalanítottunk állatot (nem is egyet) és egyébként a 10 nap a minimum igaza van Alexandrának. De abban is, hogy azt csinálsz amit akarsz, csak akkor ne kérdezz, ha nem is érdekel a válasz, és még becsmérled is a válaszadókat.
Bár én eddig is kultúráltan, normális választ adtam, de akkor kezdjük újra.
1., Milyen orvos az olyan, aki arra bíztat, hogy otthon szedd ki a varratot? Számomra már itt megdőlt a bizalom az orvosotok felé. Csodálkozom, hogy neked ez nem furcsa.. Ez olyan kb. hogy engem megműtenek és közlik a férjemmel, hogy maga is ki tudja szedni neki a varratokat otthon. Te tapasztaltál már ilyet? Mert én még nem. Sem embereknél, sem kutyáknál.
Engem is műtöttek már, varratszedésnél pont nem volt ott a dokim, így másik orvos szedte ki, nem pedig az akkori barátom otthon...
2., A kutyáknál a varratszedés minimum 10 nap (ha nem hiszed, olvass utána). Nálunk 12 nap után történt meg, a világon semmi baja nem lett tőle.
3., A gallért a varratszedésig érdemes rajta hagyni, mert ha nyalogatja, elfertőződhet a seb.
Kicsit gondolkodj el a dolgokon, mi jót akarunk.
Nincs mit :)
Aztán majd eldöntitek. Az én kutyámat 2-en fogtuk le + a doki szedte a varratokat (jó, nekem mondjuk akkor volt 30 kg körüli a kutyám), de elég durván rugdalózott ő is. Nem kockáztattam volna, hogy megbököm esetleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!