El lehet altatni egy egeszeges kolyok kutyat?
Egy baratom,vagyis ezek utan mar csak ismerosom csalodott a fajtaban amitt vett,es el akarja vinni allatorvoshoz elaltatni szegeny kutyat.nem hallgat ram hogy legalabb menhelyre vigy ha mar nem szeretne.az a kerdesem hogy:
Az allatorvos koteles elaltani ha a gazda ugy szeretne?ha makk egeszseges is?
Akkor tessenek kapaszkodni.
Anyám szoszédjában van egy szuka puli, aki minden évben ellik (már csak ellett, mert 4 évnyi szájtépés után végre ivartalanították). Az utolsó (tavaly március) alomból nem sikerült két kutyust elpasszolni. Próbáltam nekik égen-földön gazdit keresni, de nem kapkodtak utánuk. Mikor végre tárgyaltam valakivel, közben próbáltam fuvart szervezni a kutyáknak Miskolcról Tatabányára, akkor a "kedves gazdik" elvitték a kutyákat a helyi állatklinikára, ahol elaltatták őket. A menhely már hónapok óta nemet mondott, mert teltház van, gyepire nem akarták, ehelyett inkább megölték őket. Sírva ordítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!