Hallottatok már olyan termékről, amit kutyák tarkójába "beoperálnak" és 1 évig nem kanosak?
Valami zselés anyag , ami 1 év alatt szívódik fel fokozatosan !
Ez a csajszi nagyon dicsérte , de nem volt alkalmam beszélni vele!Többet nem hallottam ezt is csak fél füllel!:-)
Nem még nem hallottam ilyenről.
Te ezt hol halottad?
A hormontermelést nyilván lehet szabályozni, befolyásolni. A gond csak annyi, hogy a hormontartalmú készítmények a rákos megbetegedések melegágyai.
Nem értem miért nem jobb megoldás az ivartalanítás. Olcsóbb, egy életre szól, nem kockázatos, ráadásul esélye sem lesz a kutyának, hogy ivarszervi betegséget kapjon idősebb korában.
En sem hallottam még erröl, csak a mikrochipes libidócsökkentésröl és terméketlenné tételröl. Es az azthiszem csak fél évig hatásos.
Ha nagyon nagy mennyiségü hormont kap a kutya én nem használnám. Inkább ivartalanítanám, ha keverék vagy nem tenyészkutya :)
Ezek tudatában , már más a helyzet!
Igazából semmit sem tudtam róla , csak épp hogy hallottam !
Köszi minden válaszadónak :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!