Hallottatok már a perzsa agárról (szaluki)?
Figyelt kérdés
A perzsa agár más néven szaluki az egyik legősibb kutyafajta, már a Sháme költője is említi.
2012. febr. 23. 19:56
2/20 anonim válasza:
Egyébként saluki, csak a kiejtése "szaluki". Igen, már hallottam róla. És ez miért fontos?
3/20 A kérdező kommentje:
Az "Egen" szót nem értem, az igen a helyes.
2012. febr. 23. 20:00
5/20 anonim válasza:
Hát persze top 10 fajta :) Az agarak egyébként is szerelem :)
6/20 anonim válasza:
Igen, persze. Nem egy új fajta, de szerencséjére nem is olyan elterjedt.
Szerintem az egyik legszebb agárfajta.
7/20 anonim válasza:
Hallottam már róla. Azért tisztelem a fajtát, mert méltóságteljes, tiszteletreméltó. Nem látni minden kertben egy ilyet szaladgálni. Én életemben csak egyszer láttam egy gyönyörű tenyészpárt egy kutyakiállításon. Örökre megmaradt az a szép látvány
9/20 anonim válasza:
Hallotam róluk, szépek de nem kellenének otthonra. Nem szeretem a vadászkutyákat.
10/20 anonim válasza:
Hallottam, nagyon tetszenek is, én nagyon szeretem a vadázskutyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!