Hallottatok már arról a kutyatipusról, hogy BOO?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerülhet?Hol lehet venni?2012. febr. 27. 17:38
2/9 anonim válasza:
Az nem egy kutyatípus, még csak nem is egy fajta, hanem egy felkapott kutya. A fajtája törpespicc.
3/9 anonim válasza:
nincs olyan fajta, hogy, boo, az csak a kiskutya neve. A fajta pedig pomerániai törpespicc, és ahogy hallottam, az egyik legdrágább kutyák közé tartozik és csak egy-két kennel van az országban.
4/9 anonim válasza:
Az csak a kutya neve..a fajta meg pomerániai törpe spicc..egy tenyésztőnél éveket kell egy kölyökre várni,és cirka 300 ezer környékén lehet
5/9 anonim válasza:
Igen, hallottunk, mert minden héten megkérdezi valaki. A "Milyen fajta kutyus ez?" kérdések 90%-a ennek a megnyírt pomerániainak a képével van tele. A világ egyik legdrágább fajtája. Máskor kérlek használd a keresőt.
6/9 anonim válasza:
POMERÁNIAI TÖRPESPICC. ÁRA : 50 -70-100 000.-FT -TÓL !
LÁSD : EXPRESSZ, VAGY BÁRMELY KUTYÁS UJSÁG
7/9 anonim válasza:
Kedves utolsó, annyiért csak valami hegyes orrú keveréket sóznak az emberre, ami kis szerencsével térd alattira nő... A pomerániait nagyon nehéz tenyészteni, senki nem ad ennyiért még hobbi célra se.
8/9 anonim válasza:
a kérdésre válaszoltam :)
fajta neve.
hol kapható. és az ára : tól !!!
azaz annyi ft-tól kapható, ..
az,hogy szaporítótol,vagy jó nevű tenyésztőtől van ??
ki nem szar....a le:)
mivel a kérdés értelmezhatő volt, talán 1 percbe került utánna nézni a neten :)
hiszen soha nem lesz olyan kutyája, csak szeretné,mert cuki :)
én is szeretnék egy ferrárit, tudom is hogy hol kapható,és hogy mibe kerül .
100 000.-ft-tól ( igaz roncs ,és már bezúzták, de valaha ferrári volt:)
tól,.azaz a legolcsób ártól a 87 000 000 ,- ft-os csúcsverdáig .
tól .... azaz ennyi től . a végtelenig :)
9/9 anonim válasza:
Utolsó, te egy drága keveréket ajánlottál a kérdezőnek, nem a kérdezett fajtát. Az expresszen és hasonló helyeken vásárolt divat kutyák még csak fajtajellegűnek sem mondhatók általában. Baromságokat nem kéne javasolni és tanácsolni. És ezen nem kéne felháborodnod sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!