Ha minden igényüket ki tudnád elégíteni, border colliet vagy uszkárt választanál? Miért?
Figyelt kérdés
Ha uszi, akkor melyik méret? Bár ez nem olyan fontos.2012. ápr. 23. 17:41
1/16 anonim válasza:
14 évig élt az törpeuszkárom,Niki,nagyon inteligens értelmes,okos kiskutya volt,boldog életet élt:) Ki tudtuk minden igényét elégíteni,nagyon szerettük :(
2/16 A kérdező kommentje:
:) milyen színű volr?
2012. ápr. 23. 17:47
3/16 anonim válasza:
Mindenképpen egy fehér színű Óriás uszkárt választanék.
5/16 anonim válasza:
Border collie nekem sokkal jobban tetszik, az uszkár nekem nem jön be, és a terelőkutyákat szeretem.
6/16 anonim válasza:
óriás uszkár. Nekem fekete óriás uszim van... imádom és nagyon okos
7/16 anonim válasza:
Bár én juhászkutyás vagyok, de nagyon szeretnék egyszer egy óriás uszkárt. Úgyhogy a válaszom: az óriás uszkár.
8/16 anonim válasza:
Nekem az apricot színű középuszkárok tetszenek :)
9/16 anonim válasza:
Border collie. Tetszik a külseje, és ha olyan életvitelem lenne, állandóan foglalkoznék vele, és mindent megtanítanék neki :)
10/16 anonim válasza:
Uszkárt. A színe mindegy, de ha lehet akkor inkább sötét, fekete legyen. A különböző méreteket nem tudom kívülről, de közepes vagy óriás. Nem különösebben vonzódom ehhez a fajtához, de tudom hogy nagyon okos és lehet vele sportolni. Bármit, csak ne bordert, nem tehetek róla, ellenszenv alakult ki bennem a fajta irányába, bár erről nem tehet a kutya. Ja és semmiképp sem nyírnám mindenféle fazonra a bundáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!