Sár probléma! Mit csináljak?
A problémám az hogy van nem régóta egy kutyám,akinek a pancsában is hosszú a szőr!Állandóan csupa sár a lakás,minden túlzás nélkül!Hiába törlöm meg neki,nem tudom kiszedni a sarat!Így kivágtam neki amennyire csak tudtam az összes szőrt a mancsából!De így sem jobb!
Ne értsetek félre nem vagyok tisztaság mániás,de kb 2 óránként porszívózhatnék mert minden csupa föld tőle!Mezítláb,vagy zokniba is érezni és viszem a lakás minden pontjába,főleg az ágyba!!!!Most tudtam meg hogy kisbabát várok és nagyon nem szeretném ha majd a babának sárdarabok közt kellene mászkálnia a lakásban!
A kutyussal nincs baj,tökéletes egy kisbaba mellé!Nem rég kaptuk egy családbaráttól,már felnőtt!De egyszerűen nem látok megoldást a problémára!Nagy testű így a minden napi lábmosás kilőve!Tényleg iszonyatosan saras az egész lakás tőle és ez így nincs rendben!Már a szőnyegben is vannak foltok!:(
Megválni nem szeretnék tőle,de a babám...kérlek segítsetek!
Ha nagyon sáros, én megtanítottam a kutyámat a kádba ugrásra. Ott lezuhanyozom a tappancsait, megtörlöm és mehet. Utána persze a kádat alaposan átmosom Domestossal.
De ha ezt nem szeretnéd, akkor ahogy azt előttem már leirták, egy lavor is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!