Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A bernáthegyi jó választás...

A bernáthegyi jó választás lenne egy családhoz?

Figyelt kérdés
Kiskorától velünk lenne.. az a kérdésem, hogy mennyire tűrné/szeretné, ha ölelgetnék a gyerekek ?
2012. ápr. 22. 17:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Abszolút gyermek centrikus kutya! Jól tanítható ez a fajta, érdemes lenne iskolába is járatni. Sokat kell foglalkozni vele. Rengeteget eszik! :D Szerintem nyugodtan vágj bele. Nekünk berni pásztorunk van, ő is egy egy gyerekszerető kutyus, szeret minden játékban benne lenni, a gyerekekre szó szerint vigyáz az udvaron. :)
2012. ápr. 22. 18:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Kitűnő családi kedvenc,viszont nagyon költséges mind az etetése,mind az állatorvos.Gondold meg!
2012. ápr. 22. 18:31
 13/17 A kérdező kommentje:

Az etetést megértem, kutyatáp nem olcsó.. az azért belefér.

Viszont az orvost nem értem..?

2012. ápr. 22. 18:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Kutyatápokat mennyire ismered?

Nagyon fontos, hogy tenyésztőtől, szűrt szülőktől vegyetek kiskutyát, különben a gatyátok is rámegy az állatorvosnál.

2012. ápr. 22. 18:44
 15/17 anonim ***** válasza:
36%
Én is egyet értek az előttem leírtakkal, viszont sok olyat is hallottam különböző kiállítási különbíróságoktól, hogy egyetlen egy kutya fajta támadt meg őket a kiállításokon és azok nem más mint a bernáthegyi, szóval nagyon meg kell nézni honnét vesz az ember kiskutyát!
2012. ápr. 22. 19:15
 16/17 anonim ***** válasza:
nekünk törzskönyvezett bernáthegyink volt, nagyon jó hírű kennelből, ahhoz képest mégis elég sokat betegeskedett szegénykém. ami a támadást illeti, biztosan van ilyen is, olyan is, de nem hiszem, h jellemző lenne. a mienknél jámborabb jószággal azóta sem találkoztam, pedig már jó ideje nincs velünk - és volt dolgom egynéhány kutyával
2012. ápr. 22. 19:33
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk Újfulandink volt kiskoromban (4 éves voltam mikor vették a szüleink, a bátyám 6) és igazi kis szeretnivaló borjú volt :) Imádott minket, bármit megtehettünk vele. Tapasztalatom szerint az ilyen nagy kutyák sokkal megbízhatóbbak és türelmesebbek, mint a kisebb kutyák. Ha bírjátok kajával, akkor hajrá, kitűnő választás :)
2012. ápr. 22. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!