Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék venni egy yorkit a...

Szeretnék venni egy yorkit a győri House quick giant mini kenelből. Csak képen láttam mert Pest mellett lakom, de le kellett foglalnom mert már egy volt amit két hét múlva tudunk haza vinni mivel 4 hetes csak.45 ezer Ft jó ár? Törzskönyvezet szülők.

Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 11:08
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ez már igaz! Minden a gazditól függ! Nem szeretem az elkényeztetett kutyukat. Az én yorkimat mindenki szerette. Okos jól tanítható, ezért is választottam megint. Mikor én az elsőt vettem még más világ volt és nem kellett félni mi hamis és mi igaz. A gyerekek mellé miztosan nem lesz engedve. Sokan ezt csinálják tudom miről beszélsz.
2009. jún. 24. 05:08
 22/25 anonim ***** válasza:
A House Quick Giant válasza:Mi elsösorban csivava és bullmastiff tenyésztéssel foglalkozunk,igaz yorkink csak egy van,azonban tenyészszemlés és ha valami baj lenne az idegrendszerével azt ott helyben kiszürték volna tenyészszemlén..kiállitásokra igenis járunk és kutyusaink szép eredményeket érnek el.Cac,cacib res cac(csivava,),saját vállalkozásunk van és nem kutyatenyésztésböl élünk!!.A kutyusokat 8 hetesen korának megfelelö oltásokkal féregtelenitve,adás-vételi szerzödéssel ,igény szerint törzskönnyvel adom oda uj gazdijának.Elöbb elviheti de csak saját felelösségére.!!Nálam van minöségi garancia,és nem háritok ha valami gond van.A kutyusoknak külön bejáratú lakrészük van,velünk élnek szocializált körülmények között,családban.Minden leendö gazdinak megmutatom hogy hol és hogyan élnek.A törzskönyv MEOE tagoknak 4500 és,emelés ota 5500 ,mig nem tagoknak 9000 mára már az is 11000 lett.Lásd meoe honlapja.
2009. aug. 30. 20:20
 23/25 anonim ***** válasza:
Én szintén A House Quick giant kennelböl vásároltam yorkit.Én megmondom öszintén le a kalappal a tenyészet elött.Ahogy tartják öket és szeretik ,amennyi törödést kapnak,kevés tenyészetnél láttam ilyet pedig érdeklödtem többnél és voltam többnél is.Szerintem korrektek,amit kérdeztem mindenben probáltak segiteni.Öszintén merem ajánlani mindenkinek,nem sufnitenyészet,és kutyagyárosok!!Nóra
2009. aug. 30. 20:55
 24/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!

A kutyus tündéri!!! A törzskönyv is megérkezett!! Én is mindenkinek merem ajánlani a house Quick Giant kenelt!! Tényleg szép környezet, sőt! Én azért féltem mert több ismerősöm vett már kutyát úgy, hogy törzskönyves a könyv sosem érkezett meg és kiderült, hogy nem is fajtatiszták. Nagyon örülök, hogy nem hallgattam a többségre és megvettem ezt a gyögyörű édes yorkit!!!

2009. aug. 31. 16:25
 25/25 anonim válasza:
Felháboritó hogy egyes emberek mennyire rosszindulatuak.Talán elöbb utána kellene nézni a kennelnek,honlapnak,vagy személyesen beszélgetni velük.Nekem személy szerint csak jo tapasztalataim vannak a tenyészetet nézve.Boldog kiegyensulyozott kutyus tulajdonosa vagyok..És még egy gondolat erejéig:sokaknak talán meg sem fordul a fejükben hogy nem lehúzni szeretnék a vásárlót,mint egyes nevesebb kennelek,az árakat illetöen,hanem korrekt áron probálják kinálni kedvenceiket...... Nekem minden elismerésem..
2009. szept. 1. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!