Milyen kutya fajtát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nos, kertes családi házban lakunk nyugodt békés környezetben korábban már számos kutyánk volt nem rég elpusztult egy 9 éves német juhász kutyánk igy csak egy magyar vizslánk maradt de sajnso ő is idős már nagyon, segítsetek milyen kutyust ajánlotok ??2012. ápr. 21. 19:15
2/9 A kérdező kommentje:
határtalan, csak ne legyen tul drága :)
2012. ápr. 21. 19:24
3/9 anonim válasza:
de pl nagytestű,kistestű,gyerekbarát,hosszú,rövidszőrű,nyugodt,aktív,stb.:D van kb 150 kutyafajta:)
4/9 A kérdező kommentje:
Hát a gyermek barátság anyira nem szempont ert a gyerekek náunk 14 és 16 évesek viszont legyen könyen tanitható nagytestű
2012. ápr. 21. 19:30
6/9 anonim válasza:
Golden retviere, Labrador, Német juhász.
Hát Border collie is jó de kifáradhatatlan.
7/9 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a válaszokat de ehhez mit szoltok? [link]
2012. ápr. 22. 06:55
8/9 anonim válasza:
Az akita (eredeti japán) valóban egygazdás, nagyon ragaszkodó kutya, idegenekkel kimondottan bizalmatlan. De ez is nevelés kérdése, meg persze egyedfüggő is, találkoztam már olyan akitával, aki a nyakamba ugrott, mikor először látott.
Az amerikai akita keményebb, állítólag kevertek bele néhány őrző-védő fajtát is. Ők egészen biztosan nem haverkodnak idegenekkel, de még más kutyákkal sem jönnek ki. Fajtán belül is rivalizálnak a kanok.
9/9 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm :)
2012. ápr. 22. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!