Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 4 hónapos kölyök Yorkim orron...

4 hónapos kölyök Yorkim orron harapja a kutyákat akik közelednek felé (nem bántani akarják). Ez normális?

Figyelt kérdés

Hogy lehetne erről leszoktatni?

Kellemetlen, hogy a kutyusom megharapja a barátaim kutyusának az orrát. Kis vagy közepes méretű kutyákról van szó.

2012. ápr. 21. 08:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha félelemből kap oda, arról hiába próbálod letiltani, a félelmét kell feloldani, nem még jobban összezavarni. Vidd nagyon sokat nyugodt, barátságos kutyák közé, egy idő után megtanulja majd hogy viselkedjen velük.
2012. ápr. 21. 11:19
 12/14 A kérdező kommentje:

Mivel a kutyaiskolák nem az én időbeosztásom szerint vannak, hiába megyek át a másik városba.

2x van egy héten kutyaiskola, egyszer d.e. egyszer d.u.

Akkor meg épp órám van.

2012. ápr. 22. 16:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Tényleg a kutyasuli lenne a jó megoldás :) Nekem is yorkim van és 4 hónaposan (mivel sajna akkoriban nálunk sem volt kutyaovi) már a felnőtt kutyák között voltunk a kutyaiskolában. És semmi gond nincs vele :)

Én úgy tudtam minden kutyasuliban van vasárnap reggeli oktatás. És ezeken általában csak az éves tagdíjat kell befizetni és ingyen viheted a kutyusodat.

Ha meg tényleg nagyon nem megy, akkor tényleg próbálkozz barátságos és nyugodt kutyák közé vinni :)

2012. ápr. 22. 20:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne gyere már a kifogásokkal, kutyasuli hétvégenként is szokott lenni, mert a legtöbb ember akkor ér rá.
2012. ápr. 22. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!