4 hónapos kölyök Yorkim orron harapja a kutyákat akik közelednek felé (nem bántani akarják). Ez normális?
Hogy lehetne erről leszoktatni?
Kellemetlen, hogy a kutyusom megharapja a barátaim kutyusának az orrát. Kis vagy közepes méretű kutyákról van szó.
Mivel a kutyaiskolák nem az én időbeosztásom szerint vannak, hiába megyek át a másik városba.
2x van egy héten kutyaiskola, egyszer d.e. egyszer d.u.
Akkor meg épp órám van.
Tényleg a kutyasuli lenne a jó megoldás :) Nekem is yorkim van és 4 hónaposan (mivel sajna akkoriban nálunk sem volt kutyaovi) már a felnőtt kutyák között voltunk a kutyaiskolában. És semmi gond nincs vele :)
Én úgy tudtam minden kutyasuliban van vasárnap reggeli oktatás. És ezeken általában csak az éves tagdíjat kell befizetni és ingyen viheted a kutyusodat.
Ha meg tényleg nagyon nem megy, akkor tényleg próbálkozz barátságos és nyugodt kutyák közé vinni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!