Mitől van az, hogy a kölyök kutyák remegnek? Ez normális?
Ideggyenge*
*-értsd: fogalmuk nincs mi lehet a baja, de azért írnak valami jolly joker (mert az ideggyenge szöveg itt már bizony annak minősül) szöveget, hogy meglegyen egy bizonyos pontszám a rangsor javítására.
Ha mostanában került hozzád a kölyök akkor ez még viszonylag normális. Idegen környezet, sehol egy ismerős szag ami megnyugtatná.
A másik lehetőség, hogy a lábaival v. az izmaival van valami gond pl. ami kiváltja a remegést.
Illetve a viselkedésétől függően (bágyadt, kedvetlen-e) lehet esetleg valami lázzal járó betegség is, ami szintén remegéshez vezet.
hell-ikon! Ideggyengeség IS lehet. Az tény, hogy csakúgy mint a falkavezérséget, ezt is hajlamosak minden dologra ráhúzni.
Tény, hogy sokkal kevesebb ideggyenge kutya van mint amennyit annak titulálnak (kerítés mögött örjöngő kutya nem biztos h gyenge idegrendszerű), de ettől függetlenül ez is egy létező dolog.
Kedves utolsó.
Igazad van, s belátom, hogy nekem is eldurrant az agyam miután megláttam, hogy 3/3 válaszoló is az ideggyengeséget tette felelőssé a remegés miatt.
Túl sokszor futok/futottam már bele ebbe a válaszba az elmúlt cirka 1 évben ahhoz, hogy most meg bírtam volna állni szó nélkül a dolgot.
Elnézést, ha valakit akaratlanul is megbántottam, természetesen az első hozzászólásomra érvényes az "akinek nem inge, annak nem gatyája...":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!