Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szabad vásárolni attól a...

Szabad vásárolni attól a szaporítótól, aki nem tartja rossz körülmények között a kutyáit?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 18. 10:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szia. Nem szeretnék se fajtát, se tenyésztőt mondani... Senkit nem szeretnék lehúzni, mint ahogy azt irtam már, de nem olyan fajtáról van szó, hogy ha kivonnák a szembeteg kutyát, akkor megszűnne, ebben teljes mértékben biztos vagyok. Sajnos itt ilyen csalásról van szó és tényleg nagyon sajnálatos, mert hogy egyik ismerősöm szavaival éljek: ,, ő a nagyon jó tenyésztő, csak éppen a sok csalásáról nem tudnak.,, De hagyjuk is ezt... Én mondom, hogy van tisztességes tenyésztő is, van is szerencsém ismerni.:) Egyáltalán nem a tenyésztők ellen beszélek, szó sincsen ilyesmiről.

Azt se kértem, hogy támogass bárkit is. Mindenkinek más a véleménye, én speciel azt nem itélem el, aki mindent megad a kutyáinak, nem elleti agyon, valamennyit ért a dologhoz, megkap minden az anya kutyus és a kölykök is ami az egészséges fejlődéshez szükségesek. De ez csak az én véleményem, evvel is az a baj, hogy ilyen is bizony kevés van.

Viszont aki agyonelleti, ketrecben tartja, kis szűk helyen, nem kapnak rendes táplálékot, oltva sincsenek, se chip, se féreghajtás, szóval embertelen módon, nah azokat viszont megtudnám nyúvasztani és nekik is olyan életkörülményt adnék, mint amilyet ők a kutyájuknak...

2012. ápr. 19. 20:51
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem szerettem volna, hogy mondj tenyésztőt, vagy fajtát. :)

Ez egyáltalán nem tartozik ide.

A többivel, amit írsz egyetértek. Azt leszámítva, hogy ha valaki normálisan csinálja, akkor már kiválthatná azt az átkozott tk-t is. :)

2012. ápr. 19. 21:09
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Ebben egyetértek én is veled. Annak meg kifejezetten örülök, hogy kulturáltan is ellehet valakivel beszélgetni, még, ha nem is feltétlen egyezik a véleményünk.:)
2012. ápr. 20. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!