Szabad vásárolni attól a szaporítótól, aki nem tartja rossz körülmények között a kutyáit?
Attól is szabad, aki rossz körülmények között tartja...legfeljebb később megbánod és a gatyád ráköltöd.
De attól még, mert ápoltak a kölykök, szimpatikus emberek a gazdák, attól még semmi garancia nincs rá, hogy valóban megfelel a fajta standardnek, és egészséges.
Miénk is jó körülmények között volt 6 hetes koráig..Utána már lepasszolta nekünk a kedves tulajdonos.. Most van egy ideggyenge keverékem akit fajtatisztának vettem és kiadtam érte 30 ezret:) Ami akkor bosszantott de most a világ minden pénzét odaadnám érte persze:)
Nem veszek soha többet szaporítótól az biztos..vagy menhely vagy tenyésztő,nem játék ez..
Ha ránézésre meg lehetne állapítani a kutyákról, hogy egészségesek, akkor nem ott tartana az állatvédelem Magyarországon, mint ahol tart...
De akkor minek is vannak szűrések? Nyilván csak azért,mert van sok-sok felesleges pénzünk rá.
Én nem értem az embereket! Tv-t nem vesznek zsigulis cigótól a sarkon, mert hát tv öcsém, drága dolog, csakis szakboltban (Media Markt stb). Számítógépet nem vesznek bolhapiacon, mert drága dolog öcsém, csakis számtech boltban.
De kutyát, ami érez, él, lélegzik, érzelmei vannak, és 10-15 évig minden nap a gondoskodásukra szorul arra sajnálják a pénzt, és bárkitől megveszik aki nagyon jó vételnek és kiváló kutyának hazudja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!