Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szabad vásárolni attól a...

Szabad vásárolni attól a szaporítótól, aki nem tartja rossz körülmények között a kutyáit?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 18. 10:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Hiába jók a körülmények, ha a szülők nincsenek szűrve és örökletes betegségük van akkor a kiskutyák is öröklik. Persze az egy jó pont, hogy nem piszokban, mocsokban vannak a kiskutyák, de ez még nem garancia arra, hogy egészségesek is.
2012. ápr. 18. 10:25
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Attól is szabad, aki rossz körülmények között tartja...legfeljebb később megbánod és a gatyád ráköltöd.

De attól még, mert ápoltak a kölykök, szimpatikus emberek a gazdák, attól még semmi garancia nincs rá, hogy valóban megfelel a fajta standardnek, és egészséges.

2012. ápr. 18. 10:27
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Miénk is jó körülmények között volt 6 hetes koráig..Utána már lepasszolta nekünk a kedves tulajdonos.. Most van egy ideggyenge keverékem akit fajtatisztának vettem és kiadtam érte 30 ezret:) Ami akkor bosszantott de most a világ minden pénzét odaadnám érte persze:)

Nem veszek soha többet szaporítótól az biztos..vagy menhely vagy tenyésztő,nem játék ez..

2012. ápr. 18. 11:07
 4/23 A kérdező kommentje:
"Sajnos nagyon rossz oldalra írtál. Tudod itt rengeteg tenyésztő van és lefognak beszélni a "szaporítós" kutyáról azért, hogy tőlük vásárolj. Ha tisztába vagy a fajtád jellegével, gyakori betegségeivel és megtudod rajta nézni az alapvető dolgokat akkor nincsen gond. ( fogazat,sérv,térdficam) Azt pedig úgy is látod hogy egy kiskutyának jó kedve van e és mozgékony élénk kutyus akkor nyilván az egészséges. Ha jó körülmények között vannak a kutyák és a gazdija tud válaszolni a kérdéseidre. Ha megvan a hirdetés és áttudod küldeni én is nagyon szivesen megnézem neked egy kicsit hozzáértőbb szemmel."
2012. ápr. 18. 11:28
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom mit üzenek a levél írójának. Vegyen magának ránézésre kutyát, de ha jól sejtem Neked ennél azért több eszed van.
2012. ápr. 18. 11:38
 6/23 anonim ***** válasza:
9%
Ez szerintem csak egy provokáló kérdés.Százezer ilyen kérdés van ezen az oldalon mért nem olvasol utána? Különben meg úgy is tudod a választ...Akkor mért itt érdeklődsz?
2012. ápr. 18. 11:43
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze ... csak vedd elő a röntgenszemüveget a fiókből ...
2012. ápr. 18. 11:44
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha ránézésre meg lehetne állapítani a kutyákról, hogy egészségesek, akkor nem ott tartana az állatvédelem Magyarországon, mint ahol tart...

De akkor minek is vannak szűrések? Nyilván csak azért,mert van sok-sok felesleges pénzünk rá.

2012. ápr. 18. 11:54
 9/23 anonim ***** válasza:
96%

Én nem értem az embereket! Tv-t nem vesznek zsigulis cigótól a sarkon, mert hát tv öcsém, drága dolog, csakis szakboltban (Media Markt stb). Számítógépet nem vesznek bolhapiacon, mert drága dolog öcsém, csakis számtech boltban.

De kutyát, ami érez, él, lélegzik, érzelmei vannak, és 10-15 évig minden nap a gondoskodásukra szorul arra sajnálják a pénzt, és bárkitől megveszik aki nagyon jó vételnek és kiváló kutyának hazudja!

2012. ápr. 18. 12:05
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Sem ránézésre, sem tapogatás útján meg nem mondod pl egy nagytestű fajtánál, hogy hajlamos e a diszpláziára.Ez még kölyök korban nem látszik!
2012. ápr. 18. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!