Most akkor melyik-melyik? Mi a különbség közöttük? Többi lent!
Figyelt kérdés
amerikai staffordshire terrier és az amerikai pitbull terrier között mi a különbség? lehet hülye a kérdés csak már találkoztam olyan tulajjal akinek pl. sztafija volt de pitnek mondta és forditva is volt már. lehet én vagyok a hülye de lehet h ők:D és most akkor a sztafi és a pit között mi a különbség? vagy igazábol nincs is közöttük sok ? meg pl. az angol sztafi miben másabb mint az amerikai? pls ne linkeket hanem pár mondatba mondjátok el:)2012. ápr. 17. 17:45
21/23 anonim válasza:
Visszaolvastam.
"a pitek között sokkal nagyobb eltérések mutatkoznak külső tekintetében:
Itt van például egy game vonalú pit:"
22/23 Tyler913 válasza:
Gamenessről nem írtam,csak game-vonalról,e helyen a jellegzetes,kis termetű,szálkás izomzatú pitekre gondoltam: [link]
Ha rosszul használtam a kifejezést,akkor bocsi,de ismétlem,itt az eltérő küllemtípusokról volt szó.
23/23 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy game vonal, egy pitet azért hívnak game pitnek, mert megvan benne a gameness. A küllemhez semmi köze, még csak nem is kizárólag pitekre jellemző, vannak más fajtából is game kutyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!