Most akkor melyik-melyik? Mi a különbség közöttük? Többi lent!
Nekem amstaffom van, és jó néhány fajtajelleg megkülönböztethető közöttük.
A pit alacsonyabb, zömökebb alkatú, hasa nem annyira felhúzott, mint a staffinak.
Az amstaff-nak hosszabb a lába, és a hátsó kicsivel hosszabb, mint a mellső, tehát a fara 1-2 cm-rel magasabban van, mint a vállai.
Az amcsi és az angol között viszont számottevő különbség van: az angol nagyon masszív, rövidebb és magasabb az amstaffnál.A feje sokkal szélesebb, a nyaka rövidebb, és nem olyan kerek a szeme, mint az amerikainak.
A színvariációk majdnem ugyanazok.
Akinek fingja nincs a témáról, az minek írkál a kérdéshez?
A pit alacsonyabb, zömökebb, hasa nem annyira felhúzott? Te normális vagy? Láttál már igazi munka vonalú pitet?
Az a nem normális, aki a másikba köt bele, b@szod... -.-
Igen, láttam már igazi, remek kiállású pitet.Ha ilyen zseniálisnak tartod magad, állj be kinológusnak, és okoskodj mások előtt, marha...
Hát ez tényleg hülye. Ha nem tudod mi a különbség a bully és az igazi pit között, mit keresel itt?
A belinkelt videó hivatalos ADBA eventen készült, gondolkozz már egy kicsit, mielőtt leírod a baromságaidat.
"Igen, láttam már igazi, remek kiállású pitet."
Akkor minek írsz bődületes baromságokat? Poénnak szántad, vagy unatkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!