Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem sokára panelba költözök,...

Nem sokára panelba költözök, de nem engedik, hogy a kutyámat odavigyem. Mi lesz így vele?

Figyelt kérdés

Áruljuk a házat, de ha nem sikerül eladni akkor el fogják árverezni. Így nemsokára nagymamámhoz fogunk költözni.Eredetileg úgy volt,hogy oda visszük a kutyát, de meggondolta magát és anyukám sem engedi,hogy odavigyük. Azért nem engedik,mert eléggé hullik a szőre, és itthon(a kertes házunkban) többször bepisilt, bekakilt. Általában ez akkor fordult elő, amikor nem voltunk itthon(ilyenkor bezárjuk a házba mert sokszor elszökik csavarogni), meg sokszor éjjel is bekakilt , bepisilt. Általában jelezni szokott ha dolga van, de mégis néha előfordultak ilyen balesetek. Egyébként is,szerintem az első baleset után azért kakilt és pisilt mindig ugyan oda a házban mert érezte a szagot...

A lényeg,hogy ezért nem engedik meg,hogy a panelba vigyem. Azt mondják,hogy rá kell bízni valakire, aki majd gondját viseli, már az is felmerült,hogy visszavisszük a tenyésztőnek. Én már nem merem mondani senkinek, mert nagyon sokat bántottak már emiatt, de nagyon el vagyok keseredve, mert 11 éve van nálunk a kutyám és nem bírnám elviselni,hogy más gondozza. Az olyan, mintha már nem is az enyém lenne. Apám ma már azt is bedobta,hogy vigyük el a menhelyre, kb. lesz.rja,hogy ez nekem milyen érzés. Ti mit tennétek az én helyemben?

2012. ápr. 16. 14:38
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Egyébként meg 12 éves kutyáról van szó, nyilván ilyenkor már nem tudja tartani, ha pisilnie vagy kakilnia kell.
2012. ápr. 16. 17:02
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező

Olyan fokú butaság vehető ki az írásodból, hogy az elképesztő... pl. hogy a nagyi azzal érvel, hogy kutyaszőr lesz a lakásban meg büdös a kutya. Könyörgöm, a jó Isten áldjon meg téged; 23 éves felnőtt ember vagy, nem tudsz pár választ mondani a nagyinak, csak hallgatsz, mint sz@r a gazban?

Pl.: -Ne aggódj drága Nagyikám emiatt, minden nap ki fogok porszívózni, nem fogsz kutyaszőrrel találkozni ott ahol nem akarsz, és megígérem, hogy költözés előtti nap meg is fürdetem a kutyát jó alaposan, olyan illatos és habos-babos lesz, hogy ilyet még nem láttál, édes Nagyi!

És képes vagy mindent az apád akaratának alárendelni?!? Ha ő azt mondja, hogy nem, akkor nem?!? Már meg ne haragudj, de hát ennyire besz@ri nem lehetsz, a kutyád nem tud beszélni emberi nyelven, hogy megvédje magát.

De sajnos ahogy itt vitatkozol meg magyarázkodsz a segíteni akaróknak... szóval az az érzésem, hogy te sem úgy ragaszkodsz ehhez a szegény kutyához ahogy kellene, és tulajdonképpen simán le is mondanál róla.

Mondd, hogy tévedek, és hogy nincs igazam!

2012. ápr. 17. 06:44
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Hja, és azért mert egy kutya 12 éves, attól még nem lesz inkontinens, tehát nem ezért szaladgál ki-be fél percenként.

Meg kell nevelni, és szobatisztaságra szoktatni, ennyi az egész.

2012. ápr. 17. 06:48
 24/27 A kérdező kommentje:

Ma 06:44

Tévedsz, nincs igazad.

Szerintem te vagy buta, ha ebből az egészből azt szűrted le,hogy simán lemondanék a kutyámról. És még csak nem is olvasol figyelmesen. Írtam,hogy már beszéltünk a nagymamámmal, és először belement a dologba. Még azt is írtam,hogy mennyi bántást kaptam már emiatt, mit gondolsz miért? Azért, mert azt mondtam nekik,hogy lesz.arom a kutyát, csináljanak vele amit akarnak, vagy azért mert megpróbáltam őket meggyőzni? Szóval nem "hallgattam, mint sz@r a gazban", ahogy te fogalmaztál.

"És képes vagy mindent az apád akaratának alárendelni?!? Ha ő azt mondja, hogy nem, akkor nem?!? Már meg ne haragudj, de hát ennyire besz@ri nem lehetsz, a kutyád nem tud beszélni emberi nyelven, hogy megvédje magát."

Kifejtenéd,hogy ezt hogy is érted? Én nem rendeltem semmit alá az ő akaratának, sőt..Nem tudom,hogy hol olvastál ilyet. Pont,hogy mindig az ellenkezőjét tettük annak amit ő akart. Amikor nem akarta,hogy orvoshoz vigyük a kutyát, mi elvittük és meg is műtötték, pedig ő el akarta engedni az utcára, vagy hagyta volna megdögleni. Akkor miről is beszélünk?

Utolsó:

Persze,hogy nem azért rohangál ki fél percenként, én nem is írtam ilyet. Úgy értettem,hogy azért pisil meg kakil be a házba, mert mivel már 12 éves, nehezebben tudja tartani, és már meg sem próbál jelezni nekünk,hogy ki szeretne menni.

2012. ápr. 17. 15:04
 25/27 A kérdező kommentje:
Ja, és 21 vagyok, nem 23.
2012. ápr. 17. 15:05
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég sz.ar helyzetben vagy az biztos. Nincs barátod akihez tudnál költözni? Én most fogok a párommal albérletbe költözni és természetesen alap, hogy a kutyám jön velem. Ő akárhova megyek, mindenhova jön. Ha kell a híd alá megyek vele. Mondjuk én elég elvakultan és betegesen ragaszkodom hozzá. De kb előbb temessenek el élve minthogy magára hagyjam. Maximum akkor, ha kivasalna egy kamion. Na mind1. Én azt mondanám, hogy oké akkor te nem mész velük. Megpróbálnám meghúzni magam vhol a kutyival ideiglenesen amig el nem jut a tudatukig, hogy a kutya neked komolyan számít. Dolgozol? Nem tudom merre laksz, de ahol én lakom kb rezsivel 40.000 Ft az albi és kutyát is lehet vinni. Én biztos nem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel, ha kiraknám, a másik, meg hogy aki miatt ki kell raknom az kb a büdös életbe hozzám ne szóljon. Pláne ilyen hülye indokkal. Én is tisztaságmániással lakom együtt, apum felesége, de ha kitalálta volna bármikor is, hogy menjen a kutyám a fejét le csaptam volna a helyéről. Ennyi.
2012. ápr. 17. 23:07
 27/27 Vartus László ***** válasza:
Egyetértek itt a segítőkkel. Mi nem régen fogadtunk örökbe egy vizslát és már nem hagynánk magunkat akkor sem ha a főbérlőnk késsel jönne a kutyára. Ha valóban szereted -és az írásaidból azt látom, hogy szeretheted valamilyen szinten- akkor tegyél is azért, hogy úgy legyen ahogy szeretnéd. Diákmeló és már meg is van az albérlet. Vagy fekete meló és megvan az albérlet. Amikor összetűztem otthon olyan dolgok miatt a szüleimmel amik az ő primitív viselkedésük miatt kényelmetlenek és tűrhetetlenek voltak rám nézve, akkor kalap, kabát és albérlet. Ez tíz éve volt, azóta sokkal jobb a kapcsolatom velük, ugyanis rájöttek, hogy nem tudnak zsarolni csak azért mert a pénzüktől függök.
2012. ápr. 30. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!