Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Őrző Védő kutya oktatás?

Őrző Védő kutya oktatás?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdtük a kutya ovit (még csak 4hónapos) A kiképző mondta, hogy jó őrző védő lehetne belőle, mert szeret rongyozni meg jó a harapása stb. De mondta hogy ő rá fog menni bottal meg meg is fogja ütni! Ez a képzés tényleg így működni ??? Mert ha igen, nem lesz túl hamis a kutyám ? Nem veszti el a bizalmát az emberekben ? Legfőbb képpen bennem mert mivel én is itt vagyok és hagyom hogy őt egy "ideges" megüsse ?? Igaz még kicsi messze van még attól hogy ilyet tanuljon, de hát még is félek, hogy többet ártok vele neki mint használok, mert alapból nagyon barátságot és mindenkit szeret. Ha van olyan kutya aki rá morog vagy ne tán megkapja inkább elmenekül mint hogy vissza támadjon meg rögtön megadja magát. Soha senkire még rá se morgott, se kutyára se ember. Amúgy egy német juhászról van szó!

2012. ápr. 16. 10:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ez is nagyon jó videó volt. Igen pont ezért furcsálltam én is ! Hogy amilyen természetes mondta az egészet, mint a világ legtermészetesebb dolga lenne.
2012. ápr. 16. 12:22
 12/12 anonim ***** válasza:
ez ezért nem egészen igy működik, és a fiatal kiskutyádat meg ne engedd botozni. A vidon látott kutyák már nagyon magas szinten vannak. egy kölyöknek még a botig sokat kell fejlődnie, fel kell nőnie hozzá, és fokozatosan hozzászoktatni.
2012. ápr. 16. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!