Milyenre nyírassam meg? Kép lent
Figyelt kérdés
ennél most hosszabb a szőre jóval. olyan 5 cm,kicsit drótosabb. hogy nyírassam meg? vagy csak trimmeltessem? ti hogyan csinálnátok a helyemben? köszi az értelmes válaszokat!
2012. ápr. 15. 19:16
1/7 anonim válasza:
Biztos én vagyok a hülye, de drótszőrű kutyát mióta nyírnak meg? :)
2/7 anonim válasza:
trimmelés...egy életre tönkremegy a szőrminősége ha lenyírják
3/7 anonim válasza:
Bocsi, de ezen a képen egy abszolút rövid szőrűnek néz ki, olyannak akinek nem is nő soha hosszabbra, a fényességén látszik.
4/7 A kérdező kommentje:
azért akarom megnyíratni mert mindig belemegy a tóba és nem szárad meg a szőre meg amúgy ez régi kép és most 1,5 éves.télire nagyon megnőtt és nagyon dús lett.Már 10 fokban is ,majd meg hal olyan melege van.
2012. ápr. 15. 19:33
5/7 anonim válasza:
Ha lenyíratod neki, akkor sem lesz jobb. Szerintem teljesen fölösleges. Esetleg trimmelni lehet. Az ilyen szőrhosszúságú kutyákat nem szokták nyírni.
6/7 anonim válasza:
A helyzet nem lesz sokkal jobb attól, hogy rövid a szőre, hiszen ha tömött a bundája, akkor természetes, hogy melege van. Próbáld meg furminátorral kicsit ritkítani, persze csak óvatosan, mert ha túl sokat fésülöd vele, akkor megkopasztod:)
7/7 anonim válasza:
Tévedés h az ilyne szőrhosszúságú kutyát nem szokták nyírni. A héten egy gazdi elhozta mind a 4 szálkás szőrű tacsiját és le kellett tolni 2 mm-esre.
Mindig azt csináljuk, amit a gazdi kér.
A westiet is trimmelni kéne, de ha nem kiállítási, akkor felesleges vele bajlódni, egyszerűbb legépezni. Szinte mindenki azt kéri, annak ellenére is, ha első nyírás előtt is figyelmeztetjük a szőrminőség megváltozására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!