Milyen fazonra nyírassam a yorkimat?
Figyelt kérdés
Ez lesz az első nyírása, és van több féle. Van olyan h pl a fején a lábain és a farkán hosszabb és a testén rövidebb, de vann olyan is ahol pont fordírtva, és vannak még egyéb lehetőségek?
Ha megmondjátok tudnátok képet és linkelni róla?
Minden fajtat változat érdekel :)
2010. okt. 25. 20:13
2/9 A kérdező kommentje:
És megmutatnátok hogy milyen az igazi yorki fazon? Amitől igazán yorkisnak néz ki? Csak mert lógó fülű és azt akarom h yorkinak nézzen ki :)
2010. okt. 25. 20:21
4/9 A kérdező kommentje:
Mind a kettő aranyos de ez a klasszikus?
Mert már 1000 féle fazonra nyírják éas én azt szeretném h yorkisan nézzen ki :)
2010. okt. 25. 20:36
6/9 anonim válasza:
Az igazi az, ha hosszú szőrben meghagyod. De miután hobbi célra vetted (gondolom) az úgysem lenne praktikus.
De nekem ez a fazon tetszik a leginkább:
Nem túl hosszú, mégis utal rá, hogy milyen "hajkoronája" van ennek a fajtának.
7/9 A kérdező kommentje:
Aranyos csak nekem sportos frizura kéne, mert mindenbe beleragad az erdőben pl nyúl kergetés közben :D
2010. okt. 26. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!