Mit csináljak? Csak véleményre vagyok kíváncsi
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy szuka keverék stáffim vagyis szerintem az mert ha nem tenyésztőtől van semmi se biztos nah de az a lényeg hogy szeretnék egy igazit amiről papírom is van de a kiskutyám a "stáffim" már hozzám nőt vagyis én megtudnék válni tőle de ő szerintem tőlem nem igazán ha nem vagyok otthon sír utánam nem akarom hogy más gazdinál vagy esetleg menhelyen rosszul érezze magát vagy bármi is szóval arra lennék kíváncsi ki mit tenne a helyembe és mielőtt bárki is rá kérdez fontos nekem a kinézet de szeretem is a kutyámat ezért kérdem a véleményeteket2012. ápr. 14. 15:13
11/12 anonim válasza:
Miért vettél tk nélkülit, ha neked az a fontos? A kutyákat nem szoktuk cserélgetni, mint a cipőket, ha egy másik jobban megtetszik, akkor a régi mehet a szekrény mélyébe vagy a kukába. Az állatok nem egy nyári termékek, 10-15 évre választasz magadnak társat, akiért felelősséget vállalsz. De lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva, hogy így gondolom. Sajnálom a "stáffit".
12/12 anonim válasza:
Undorító és felháborító, amit leírtál.Egy kutyát azért nem szeretni, mert nem törzskönyves, hanem keverék?!Nagyon gyorsan ajándékozd el szegénykét, és vegyél magadnak plüsskutyát, és aludj azzal.
Ha törzskönyves "stáffit" vennél, akkor inkább gondolkodj el egy interaktív plüsskutya megvételén, mert egy ilyen ocsmány emberfajzatnak csak az való.
Ásd el magad, jó mélyre!Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!