Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet kezdeni a szomszéd...

Mit lehet kezdeni a szomszéd kutyákkal? Többi lent

Figyelt kérdés
A szomszédomnak van két idióta, neveletlen kutyája, akik rendszeresen átjárnak a mi kertünkbe. Azért nem lehet macskám, és nem engedhetem ki a nyulakat felügyelet nélkül, még karámba se, mert bármikor át tudnak jönni, és agresszívak minden más állattal. Ma délben itt voltak a teraszon. Nem átul a kertben, a teraszon, és támadták a kutyánkat. Én kimentem hazaküldtem őket, utánuk mentem és a gazdájuk ott ácsorgott a saját kertjében és bambán meredt rám. A múltkor ugyanez volt, csak a húgom volt itthon, ő majdnem szívbajt kapott tőlük, gyorsan behívta a mi kutyánkat és becsapta az orruk előtt az ajtót. Kezd nagyon elegem lenni belőlük, vagyis inkább a gazdájukból, aki fel van háborodva hogy kiabálunk a kutyákkal, mert szerinte a mi hibánk, hogy azok átugranak a másfél méteres kerítésen. Érdekes a mi kutyánk is át tudna menni, de eszébe sincs mert tudja hogy nem szabad. Abba még belemegyek hogy ne legyen cica, nem akarom hogy meghaljon, a nyuszik mellett mindíg ott vagyok, de a kutyát nem zárhatom be a lakásba, és a húgomat meg főleg nem. Mit tudnék tenni szerintetek? Történne valami ha feljelentenénk? Esetleg ha sintért híunk mikor itt vannak a kutyák? Akkor mi lesz a kutyákkal? Azt nem akarom hogy bajuk legyen...
2012. ápr. 12. 20:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
hát énis gondolkodtam rajta. köszi:)
2012. ápr. 13. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!