Mit lehet kezdeni a szomszéd kutyákkal? Többi lent
Milyen fajta kutyákról van szó? (Tiéd, és a szomszédé)
Az a kerítés-rész kinek a felelőssége?
Szia!
Hát, ki vagyok akadva, hogy mekkora az Iten állatkertje és milyen alacsony a kerítés... Ez persze nem Rád, hanem a szomszédodra vonatkozik.
A szomszédnak kutya kötelessége a kutyáit saját területen belül tartania, ha ehhez kevés a másfél méteres kerítés akkor csináljon/csináltasson két és fél métereset.
Szerencsésnek mondhatja magát a szomszéd, hogy ilyen szomszédja van, mint Te, én biztos nem lennék ilyen türelmes és toleráns, pedig nagy kutyabolond vagyok, de ha az enyémnek baja eshet miattuk...
Próbálj vele beszélni és szót érteni, ha ez nem megy akkor a helyi Önkormányzathoz, jegyzőhöz fordulhatsz szerintem segítségért. De ilyet ne is mondjon, hogy a Ti hibátok, hogy átjönnek, mert ez nagy baromság.
Ha gyepmestert ill. sintért hívsz akkor ő simán befogja és elviszi a kutyákat, de azt írtad, hogy ezt nem akarod.
Megint én, a 21:38-as.
Jogos a kérdés a másik hozzászólótól, hogy az a kerítés amin át tudnak jönni a kutyák, az kihez tartozik? Hozzátok vagy a szomszédhoz?
(tudod, ha szemben állunk a házzal, tehát az utcafrontról nézzük akkor a jobb oldali a saját, a hátsó fele-felében közös, a bal oldalit a szomszédnak kell rendben tartania. :) )
sintér...A páromat ismerve engem vagy valakit a családban esetleg megmarna egy ilyen dög lelőné a francba.
NEhogy már rettegnetek kelljen a saját portátokon! A kedves szomszéd is kapna azthiszem....
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!