Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyámat megharapta egy...

A kutyámat megharapta egy gyerek. Ilyenkor mi van? Anyuka meg még meg is volt sértődve!

Figyelt kérdés

2012. ápr. 12. 15:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rendezzetek egy visszavágót, vagy ha a kutyád túl kicsi (yorki, stb.), akkor állítson maga helyett bajnokot a 40 kg+ súlycsoportból (minimum egy németjuhász)!!! Tiszta szabályok, mindenki csak a fogait használhatja. Aztán sírhat a h ülye barom anyuka, a k urva életből kifolyólag.
2012. ápr. 12. 15:32
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt nem hiszem el! :D :D Én a helyedben úgy ordítottam volna le az anya fejét, mint az atyaúristen! :D Az ő neveletlen gyereke miatt ő háborog? Hát az eszem meg áll! :D Jelentsd fel, kérlek és máskor állj ki magatokért!:)
2012. ápr. 12. 15:33
 13/25 anonim ***** válasza:
42%

Hát, ha a gyerek nem volt veszettség ellen oltva, akkor bajban van a kutyád... :)

Amúgy nehogy már feljelentsd! Egy kétévestől baromira nem várható el racionális viselkedés, anyuka felelőssége sem nagyon merül fel ez esetben - mármint elméletileg ő tartozik kártérítési felelősséggel, de akkor is.

Amúgy miért kellett állatorvoshoz vinni, kiharapott egy darabot a kölyök?

Anyuka meg sértődés helyett elnézéskéréssel tartozna. Inkább tényleg örülne mindenki, hogy a kutya nem harapott vissza!

2012. ápr. 12. 15:34
 14/25 anonim válasza:
Jelentsd fel, vagy pereld be! Itt az ideje, hogy az ilyen emberek kapjanak büntetést.
2012. ápr. 12. 15:36
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy ugyanilyen gyerek miatt szívtam én kiskoromban. A kutya orrát harapdálta, az eb szabályosan menekült előle. Szólt is a gazdája, hogy vigyázzunk vele. Ismertük a kutyust, a házunkban lakott. Aztán a homokozó körül játszottunk, egyensúlyozva akartunk végigmenni rajta. A kutya ott feküdt a homokozó mellett. Én meg gondoltam, hogy odébb terelem a kutyát, nehogy véletlenül ráessünk és baj legyen belőle. Hát ahogy nyúltam felé, fordulatból úgy ráharapott a combomra, hogy a mai napig megvan a nyoma.

Hogy sérült meg ennyire a kutyusod?

2012. ápr. 12. 15:39
 16/25 A kérdező kommentje:
A fülébe harapott, ami amúgy is beteg, kezelni kellett. Azért kéne megoldás, mert itt nagyon elszaporodtak a gyerekek, nagyon sok neveletlen van. Félig vannak csak felügyelet alatt, anyukák alig szoktak hallótávolságon belül lenni. Muszáj rajtuk átkelnünk, mert a házat park veszi körül és mindenhol ott vannak. Azt hiszem, hogy én leszek a határozottabb és többet nem állok meg, ha gyerek jön :-)
2012. ápr. 12. 15:43
 17/25 anonim ***** válasza:
Felénk is vannak neveletlen gyerekek. 2 kislány, akiktől a hátamon is feláll a szőr. Ha látjuk őket, mindig megmondjuk, hogy most kakilni készül Joey, ne zavarjátok. Aztán szépen elmennek, ez mindig beválik :)
2012. ápr. 12. 15:46
 18/25 anonim válasza:
Kérdező: Ne hagyd annyiba. Jelentsd fel talán megjön az esze és amilyen pletykásak az emberek mindenki tudni fogja és talán jobban vigyáznak majd.
2012. ápr. 12. 15:50
 19/25 anonim ***** válasza:

Hogy miért nem tartják az emberek pórázon a gyerekeiket? ... :)

Nem tudom, én a helyedben biztosan eligazítottam volna ugyanúgy a kölyköt, mint az anyját is. Bár nem hiszem, hogy sokat tudnál elérni vele, ha feljelented, de azért egy próbát megér. Ha megvannak a kutya leletei, amivel alá tudod támasztani az igazadat, akkor ne habozz.

Ha az én kutyám fülére kapott volna rá a gyerek, az már biztosan nem élne, no nem a kutya miatt...

2012. ápr. 12. 16:00
 20/25 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Ez tényleg durva :O Ha a kutyámmal történt volna ez, lehet, hogy arcon kapta volna a gyereket, bár alapból barátságos velük. Aztán meg engem jelentenének fel, hogy nincs szájkosár a "vadállaton" :(

Az anyukát azonnal helyre kellett volna tenni kőkeményen!!! A feljelentéssel annyit érsz el, hogy talán évek múltán kapsz kártérítést, de addig sok hűhó semmiért...főleg ma, amikor a tömeges, többszörös rendbeli állatkínzásokat is megússzák a mocskok...

2012. ápr. 12. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!