Vehetek tole kutyat?
A nenikemnek terhes a kutyaja (yorki) es szeretnek majd tole venni egy kiskutyat de montak mar nekem hogy csak kennelbol vegyek kutyat.
A nenikem nem szaporito se tenyeszto csak mivel van neki egy szuka yorkija es a fia balesetet szenvedett es addig amig nem lesz jol haza koltozott mert a nagyvarosban el es hozta a kutyajat is ( fajtiszta kan yorki) es mivel a nenikem kutyaja epp tuzelt akk kan meg felcsinalta.
Ugye vehetek tole kutyat?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2840398-miert..
itt van a kérdésed.. ne mond hogy nem te vagy,ugyan az a story,meg a megfogalmazás is,kicsit másítva csak:)
Ha VÉLETLENÜL csinálta fel, akkor semmiképp sem fizetnék érte pénzt. Max az oltásait állnám, mert az az én érdekem.
Ha NEM véletlenül csinálta fel, akkor meg pláne nem adnék neki pénzt. És egyébként nem lenne azoknak a kölyköknek muszáj megszületniük, az állatorvosi tudomány tart már ott, hogy ilyen esetekben is meg lehet csinálni az ivartalanítást, és akkor talán nem lesz megint x darab szőrnyű sorsú kutya. Szóval én a véletlenekben nem hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!