Dániel123 kérdése:
A lányok szeretik-e azokat akik kutyát sétáltatnak Megköszönném a válaszokat? :D
Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 19:22
2/29 anonim válasza:
hát ő lol... nem szeretik
de van egy mondás: a pasi két dologgal tud jól csajozni: kisbaba, vagy kiskutya...
3/29 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok az!
2012. ápr. 10. 19:24
5/29 anonim válasza:
ez az utóbbi idők leghülyébb kérdése!!! tök mindegy ha kutyát sétáltatsz ha nem nem ez alapján választanak a lányok!!
6/29 anonim válasza:
Én mindenkit szeretek szinte aki kutyát sétáltat,mert látom fontos nekik a kutya, akár csak nekem :) sőt barátot is úgy választanék,hogy szeresse a kutyákat:)
Itt a környéken többnyire lányok és idősek sétáltatnak ebet...
L/20
7/29 anonim válasza:
Igen,imádják a kutyás pasikat,főleg ha a kutya még barátságos is.:)Ha kicsi akkor tuti a siker
8/29 anonim válasza:
Nyilván aranyos dolog, de engem teljességgel hidegen hagy. Lehet nála kiskutya, gyerek, vagy hat aranyrúd, csak akkor érdekel ha INTELLIGENS.
9/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat kivéve párat egy Palotapincsi,Tacskó,Spániel keveréke! :D
2012. ápr. 10. 19:30
10/29 A kérdező kommentje:
Képet is tudnék mutatni!
2012. ápr. 10. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!