Vehetek egyszerre 2 kutyát?
Sziasztok!
2 fajta kutyával szemezgetek már egy ideje,főleg az egyikkel,de most megtetszett egy másik is.
vehetek 2 kutyát,mindkét fajtából 1-et?
pl egyikből kant,másikból szukát?
mindkét kutya 35-45kg körül van,kettő elhúzna?
nem tudok egyszerre kettőt sétáltatni?
Hát itt több dolgon megakadt a szemem :)
1.)általában azt szoktam tanácsolni hogyha két kutyát akarsz ne egyszerre vegyél, először neveld meg a kutyust és utána jöjjön a másik hidd el sokkal könnyebb dolgod lesz, túl leszel az elsővel a dac korszakon utána jöhet a másik nyugi utána is tudnak majd jókat bunyózni játszani:D
2.)Szuka és kan? (nem jövök a szaporítós dumával mert az írásod alapján nem tűnsz annak:)) csak felhívom a figyelmedet arra (nem tudom h fontolgatod-e majd az ivartalanítást) h nehéz időszak tud lenni mikor tüzel a szukád, vigyázni rájuk közben hallgatni a kan nyöszörgését stb...
3.) Nő vagy vagy férfi? Kb mennyi kiló?
Így láthatatlanban nem tudom megmondani, hogy elrántanának-e DE(!!!!) egy kutyának engedelmeskednie kell a gazdinak és hiába tudná elrántani a gazdit nem erővel kell megtartani hanem szóval :) szval ez miatt ne aggódj (ez miatt is ajánlom h ne egyszerre jöjjenek a kutyuk mert egyszerre kettőnek megtanítani a póráz mellett menni stb... nem kis kihívás + a nagyobbtól tanulnak a kicsik szval h az "első kutyus" már jól tudja akkor a másik el lesheti
Remélem segítettem :)
értem.
60kg,170 cm.
gyúrok még addig :)
16 éves vagyok
vszinű mégis csak egykutyám lesz :)
csak nehéz eldönteni :)
Mint írtam engedelmességre kell tanítani és szóval visszatartani :) és utána semmi akadály
Ceasar is tud tizenvalahány kutyát egyszerre sétáltatni :)
Figyi nem kell kapkodni ezen a téren. Legyen egy kutyud (amelyik mégis jobban tetszik) aztán ha jól megy vele a tanítás stb... és úgy érzed akarsz még egy kutyát akkor vágj bele (persze ha engedelmes a másik:))
Sok sikert
2 kutyával nehezebb dolgod lenne, de nem lehetetlen :)
De mindenképpen az ivartalanítást javaslom, főleg ha külön neműek lennének.
Egyébként, ha nem ragaszkodsz hozzá, hogy kölyök legyen és törzskönyves, akkor nézz körül fajtamantők weboldalain, hátha találsz olyat aki megtetszik :)
Elárulod, hogy melyik az a 2 fajta?
óriás schnauzer ő lenne a kan
bouvier szuka
vagy ti hogy választanátok a nemeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!