Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vehetek egyszerre 2 kutyát?

Vehetek egyszerre 2 kutyát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 fajta kutyával szemezgetek már egy ideje,főleg az egyikkel,de most megtetszett egy másik is.

vehetek 2 kutyát,mindkét fajtából 1-et?

pl egyikből kant,másikból szukát?

mindkét kutya 35-45kg körül van,kettő elhúzna?

nem tudok egyszerre kettőt sétáltatni?

2011. nov. 28. 20:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mindenképp ivartalanított kutyust szerezz magadnak, mert sok kellemetlen perctől óvhatod magadat és a kutyákat is.

Olyan fajtákat válassz, amelyek barátságos típusúak.

Nem a kutya súlya a lényeg a sétánál, hanem az, hogy a vezényszavaidnak engedelmeskedjenek, és nyugodtan menjenek melletted. Lehet sétáltatni így egyszerre többet is.

2011. nov. 28. 20:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyszerre ne vegyél két kutyát, mert akkor jobban ellesznek egymással foglalva, mint veled. Legalább egy 1-2 év múlva vedd meg a másikat, vagy míg nem lesz 100%-osan szófogadó az első kutyád. Egy 60 kilós lány szerintem ne vegyen 30 kilósnál nagyobb kutyát, mert nem biztos, hogy képes leszel megtartani amikor valakit szét akarna tépni. Ezt is kalkuláld hozzá! Elsőre szerintem csak egy kutyát vegyél, aztán ledöntöd van-e időd, energiád egy másikra.
2011. nov. 29. 09:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Honnan vetted, hogy a kérdező lány?
2011. nov. 29. 11:57
 14/15 A kérdező kommentje:
fiú vagyok :)
2011. nov. 29. 16:17
 15/15 anonim ***** válasza:
szerintem egyszerre egyet vegyél, mert kettőt ehezebb egyszerre tanitani. Ha már rendesen szocilaizálódott az egyik akkor vegyél másikat.
2011. nov. 29. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!