Szukat vagy kant a yorkshirebol?
Szeretnek venni yorkit de nem tudom szukat vagy kant
Csak hobbykutyanak akarom szoval semmi tenyesztes vagy szaporitas
De szukat vagy kant?
Egyéni ízlés kérdése, hogy milyen nemű kutyát vásárolunk.
Yorkshire Terrier vásárlás05 A kan jobbára öntudatos, nem igazán simulékony. Szoknyavadásszá válhat, ha egy tüzelő szuka illatát megérzi. A séták alkalmával minden fát, bokrot megjelöl, hacsak néhány csepp erejéig is.
A szuka simulékonyabb, jobban alkalmazkodik. Azonban évente kétszer tüzel. Ilyenkor a foltok ellen szukánkra kutyáknak készült speciális nadrágot adhatunk. A tüzelés idejétől eltekintve szukánk egyszer üríti ki hólyagját.
Gyakran tanácsolják, hogy egyszerre két Yorkshire Terriert vásároljunk, hogy legyen társa kutyánknak. Nem tanácsolnám, hiszen két yorki tartása nagy feladat és két kan vagy két szuka ritkán tűri el egymást verekedés nélkül.
De itt minden fontos infót meg találsz a Yorkiról:
De ha a kannak tobb energiaja van akk talan azt veszem meg mert en szeretnek vele jarni gorozni.
De meg kerek valaszokat
OFF:
kicsit gonosz leszek, de ezt nem tudom kihagyni:
Yorkiból egyiket se. Kutyát vegyél inkább!
(állatszerető vagyok, de egyszerűen nem tudom ebnek nézni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!