Egy ivartalanított kan még képes azért meghágni egy szukát?
Vagy csak a megtermékenyítésre nem képes?
Azért kérdezem, mert nekem egy 5 hónapos szuka kutyám van, ezért ennek nem igazán olvastam utána. Az előbb egy kan meg akarta hágni én meg természetesen elzavartam onnan, de a gazdája rám szólt, hogy úgysem tud kárt tenni benne, mert ivartalanítva van. Az már más kérdés, hogy a beszélgetés során kiderült, hogy nem is az van ivartalanítva, hanem a másik kutyája... Én azért megkötöttem és elvittem a kutyámat, biztos, ami biztos.:)
(Az enyém is ivartalanítva lesz hamarosan, mielőtt valaki belekötne!)
Kedves utolsó! Elhiheted én is eléggé felkaptam a vizet, csak nem vagyok jártas a témában, ezért nem álltam le vitatkozni vele. Előbb utánajárok, aztán legközelebb ha találkozunk már lesz egy kis tudás is a tarsolyomban!:D
De az volt a legfelháborítóbb, hogy vagy 2 percen keresztül mást sem hajtogatott, csak hogy mit képzelek én róla? Ha nem lenne ivartalanítva a kutya, akkor természetesen nem hagyná! Mondjuk én azon a véleményen vagyok, hogy így sem kellene hagyni, de nem tudtam alátámasztani.
Egyébként az említett kant már többször zavartam el az én kutyámtól, mert mindig úgy megmorogja, hogy félek, hogy egyszer nekimegy az enyémnek. Nem tudom miért morogja, de nem szerettem volna megvárni, amíg kiderül. Csak most sötét volt és nem láttam, hogy jönnek, másrészt egy másik kutyával játszott mikor odajöttek és nem akartam elráncigálni a játékból. Máskor viszont nem hiszem, hogy ott maradunk!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!