Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy ivartalanított kan még...

Egy ivartalanított kan még képes azért meghágni egy szukát?

Figyelt kérdés

Vagy csak a megtermékenyítésre nem képes?

Azért kérdezem, mert nekem egy 5 hónapos szuka kutyám van, ezért ennek nem igazán olvastam utána. Az előbb egy kan meg akarta hágni én meg természetesen elzavartam onnan, de a gazdája rám szólt, hogy úgysem tud kárt tenni benne, mert ivartalanítva van. Az már más kérdés, hogy a beszélgetés során kiderült, hogy nem is az van ivartalanítva, hanem a másik kutyája... Én azért megkötöttem és elvittem a kutyámat, biztos, ami biztos.:)

(Az enyém is ivartalanítva lesz hamarosan, mielőtt valaki belekötne!)

2012. márc. 31. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Amennyiben ivarérrés után lett ivartalanítva akkor sokszor még évekig érdeklődik és meg is hágja, de természetesen eredmény nélkül
2012. márc. 31. 21:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy ivartalanított kan is rá mászik a szukára de már nem lesznek kiskutyák.
2012. márc. 31. 21:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért gondolom nem kell hagynom, hogy meghágja, ugye? A kan gazdája teljesen fel volt háborodva, hogy elhessegettem a kutyáját!
2012. márc. 31. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Megizélheti csak nem lesznek kiskutyák. Meg zavard is el onnan, mert még fiatal a kutyád!
2012. márc. 31. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
A te kutyàd egyébként tüzel? Ha nem, simàn lehetett dominancia is, ha a pàrzò mozdulatokon kívül "màst" nem láttál.
2012. márc. 31. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nehogy már a nyúl vigye a puskát!!!! Másnak a neveletlen kutyája, és még te kérdezel?!?!?! PERRRSSZZEEE, hogy zavard el, még ha csak dominancia miatt is teszi! És ha ezen összekaptak volna? Véresre is téphet egy kutya egy másikat emiatt, persze nem kölyökkorban. A te kutyád, nem?Engedje már meg, hogy letessékeld a saját kutyádról az övét... Semmi köze hozzá, inkább figyeljen jobban a sajátjára, normális társaságban ilyet egyáltalán nem illik hagyni a kutyának! FFFÚÚÚÚ, de felháborodtam!!! Bocsi :D de tényleg, ha velem ilyen történne még le is kiabálnám a felháborodott kantulajdonost, főleg ha neki áll feljebb!!!!
2012. márc. 31. 21:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Még nem tüzel, de lehet, hogy hamarosan fog, mert megfigyeltem, hogy nagyon elkezdték szagolgatni a kanok. Én is arra szoktam gondolni, hogy dominancia, de olyankor is előbújik a kan nemi szerve? Ez normális?
2012. márc. 31. 21:35
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Elhiheted én is eléggé felkaptam a vizet, csak nem vagyok jártas a témában, ezért nem álltam le vitatkozni vele. Előbb utánajárok, aztán legközelebb ha találkozunk már lesz egy kis tudás is a tarsolyomban!:D

De az volt a legfelháborítóbb, hogy vagy 2 percen keresztül mást sem hajtogatott, csak hogy mit képzelek én róla? Ha nem lenne ivartalanítva a kutya, akkor természetesen nem hagyná! Mondjuk én azon a véleményen vagyok, hogy így sem kellene hagyni, de nem tudtam alátámasztani.

Egyébként az említett kant már többször zavartam el az én kutyámtól, mert mindig úgy megmorogja, hogy félek, hogy egyszer nekimegy az enyémnek. Nem tudom miért morogja, de nem szerettem volna megvárni, amíg kiderül. Csak most sötét volt és nem láttam, hogy jönnek, másrészt egy másik kutyával játszott mikor odajöttek és nem akartam elráncigálni a játékból. Máskor viszont nem hiszem, hogy ott maradunk!:(

2012. márc. 31. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!