Mit csináljak ha nem tudok olyan helyen sétálnia kutyámmal, ahol más kutyák is vannak (utcában), csak elhagyatott területeken?
Figyelt kérdés
Itthon a kutyám tudja,h én vagyok a főnök,hallgat rám,de amint kilépünk a kapun egyfolytában húz(már próbáltam ilyen 'tanítópórázzal' húzgálni magamhoz meg leültetni magam mellé,meg mindent)a másik meg az,h mikor még nagyon kölyök volt ,akkor teljesen normálisan tudott sétálni,de miután látta a kerítés mögött ugráló,futkározó,és ugató kutyákat egyszerűen ő is ezt akarja csinálni,és odahúz a kerítésekhez,és ugyanúgy ugatni meg ugrálni akar,de sztem nem akarja megtámadni őket,csak utánozza,de ha kiviszem vmi elhagyatott raktárépületekhez,ott rendesen sétál.Azt mondták minél többet sétáltatom annál jobban nem fogják érdekelni a kutyák,de én ezt nem érzem.(Amúgy vannak kutyabarátai akikkel nagyon jól elvan)El kéne vinnem kutyasuliba,h szokja az idegen kutyákat?A 18.kerületben hol van kutyasuli?Köszönöm:) (Amúgy Jack Russel Terrier kutyám van)2012. ápr. 10. 14:59
11/11 Szilvi & Argos válasza:
Az előzőekkel teljesen egyetértek:
- viszonyrendezés a kettőtök kapcsolatában
- fegyelmezés
Ami még nagyon fontos, hogy ha egy ilyen nagy mozgásigényű kutyád van, akkor naponta legalább egyszer, ALAPOSAN le kell mozgatnod, ami pórázon nem fog menni! Kell neki labdát, frisbee-t dobálni, kutyákkal játszatni, bringázni vele, hogy kiélje energiáit...emellett szellemileg is le kell fárasztani, sok tanulással, játékkal.
Mert ha túl teng benne az energia, akkor nem is várhatod el, hogy szépen lassan és fegyelmezetten baktasson melletted pórázon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!