2 napja viszket a hüvelyem belül és a külső területeken is. Először fájdalom volt. Mi lehet 17 évesen?
háziorvos nem írhat fel erre semmit
nőgyógyászhoz kell menned, valami fertőzésed van hüvelygyulladással
Köszönöm a tanácsokat.
Még annyi, hogy utánaolvastam és valószínűleg a canesten kombit fogják felírni, és nekem elvileg hétfőn megjön a menstruációm, ezzel lehet baj, ha holnap sikerülne elkezdeni a kezelést?
de árthat a canestennel! mindig mindenre azt a szart ajánlgatjátok....fájdalmai vannak, tehát gyulladása van, amire megfelelő antibiotikum kell
menj orvoshoz, amúgy meg a canesten combit és mást sem tudsz használni, amíg megvan a menzeszed
és a dokik a legritkább esetben írnak fel ilyen szart!
Nem szoktam mindenre azt ajánlani. De mivel csak csütörtökön jut dokihoz, addig megőrül a fájdalomtól. Ha kap is kezelést, be sem tudja fejezni a menzesz miatt. Most szenvedjen egy hétig?
Nekem doki mondta, hogy lehet használni.
Amikor fertőzésem volt, és kúpot írt fel (kikeverőset), akkor is tetetett bele canestent.
A canesten egyébként igen jó gombaölő. Ha nem gombája van, akkor nem ér semmit, de ártani nem igen fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!