Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Az árvíz sújtotta területeken...

Az árvíz sújtotta területeken lévő háziállatokat meg tudják menteni?

Figyelt kérdés
Tudja valaki, hogy a sok kutyával, macskával, baromfival, disznóval stb. mi a helyzet vidéken? Ugye nem hagyják őket vízbe fulladni? Az is eszembe jutott, hogy sok állatnak ilyenkor van kölyke, remélem, hogy rájuk is gondolnak az emberek...
2010. jún. 4. 09:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mentenek az állatmentők is, de sajnos a menhelyek már előtte is teljesen tele voltak, most katasztrófális a helyzet. Sajnos sokat fognak altatni.
2010. jún. 4. 10:02
 2/11 anonim válasza:
100%

megfulladnak

kutya az talán nem

de a disznókat nehezen tudom elképzelni úszni :S

sajnos sok elpusztul és ez járványveszélyt jelent

2010. jún. 4. 10:21
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Eddig is sok baromfi pusztult már el. Elsők az emberek,nem az állatok.
2010. jún. 4. 10:29
 4/11 anonim ***** válasza:
41%

Jelenleg az állatoknál van fontosabb is...

megint esik,miskolc kelet felől elzárva,többi irányba is összes környező település vagy elzárva vagy elárasztva...

ha hazajutok a szüleimhez,akkor nem a macskákat fogom először menteni,hanem a házat...térdig áll a viz,de nem lehet eljutni hozzájuk...

2010. jún. 4. 10:43
 5/11 anonim ***** válasza:
2010. jún. 4. 10:58
 6/11 anonim válasza:
100%

Na erre nem tudom a választ, én vinném a kutyámat magammal.

És ha már témánál vagyunk:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2010. jún. 4. 11:42
 7/11 anonim válasza:
100%

Anyukám hívott az előbb, ő látta a buszról, hogy IGEN, mentik az állatokat is, ha tudják.

Volt, ahol sok birka pusztult el, másutt sikerült a baromfiakat kimenteni, a kutyákat is megkötik, teszik csónakba, és viszik.

Nem hagyják sorsukra őket.

2010. jún. 4. 14:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Némelyik ember úgy tekint az állatokra, mintha tárgyak lennének. Szerintem ha valaki állatot tart, azért felelősséggel tartozik és kötelessége elsősorban őket kimenteni, azután a hülye tárgyakat.
2010. jún. 4. 17:10
 9/11 anonim válasza:
Először az embereket mentik aztán a haszonállatokat.
2010. jún. 5. 00:25
 10/11 anonim ***** válasza:
62%
Én azért megértem, ha először magukat és vagyonukat mentik. Ebben a helyzetben nincsen olyan, hogy helyes vagy helytelen cselekedet. Csak a tévében látva a víz hömpölygését, elmondhatom, gyarló módon én csak magamat és a hozzátartozóimat menteném. Akik átélik ezt a szörnyűséget... azt hiszem megbocsájtaná mindenki, hogy csak a saját életére gondol.
2010. jún. 5. 05:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!