Az árvíz sújtotta területeken lévő háziállatokat meg
tudják menteni?
Figyelt kérdés
Tudja valaki, hogy a sok kutyával, macskával, baromfival, disznóval stb. mi a helyzet vidéken? Ugye nem hagyják őket vízbe fulladni? Az is eszembe jutott, hogy sok állatnak ilyenkor van kölyke, remélem, hogy rájuk is gondolnak az emberek...
Anyukám hívott az előbb, ő látta a buszról, hogy IGEN, mentik az állatokat is, ha tudják.
Volt, ahol sok birka pusztult el, másutt sikerült a baromfiakat kimenteni, a kutyákat is megkötik, teszik csónakba, és viszik.
Nem hagyják sorsukra őket.
2010. jún. 4. 14:51
8/11 A kérdező kommentje:
Némelyik ember úgy tekint az állatokra, mintha tárgyak lennének. Szerintem ha valaki állatot tart, azért felelősséggel tartozik és kötelessége elsősorban őket kimenteni, azután a hülye tárgyakat.
2010. jún. 4. 17:10
9/11 anonim válasza:
Először az embereket mentik aztán a haszonállatokat.
2010. jún. 5. 00:25
10/11 anonim válasza:
Én azért megértem, ha először magukat és vagyonukat mentik. Ebben a helyzetben nincsen olyan, hogy helyes vagy helytelen cselekedet. Csak a tévében látva a víz hömpölygését, elmondhatom, gyarló módon én csak magamat és a hozzátartozóimat menteném. Akik átélik ezt a szörnyűséget... azt hiszem megbocsájtaná mindenki, hogy csak a saját életére gondol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!