Miért prüszkölhet állandóan a mopszom? És meddig tart átlagosan egy vedlési időszak?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 08:39
1/4 anonim válasza:
Ha állandóan prüszköl akkor az nem normális,nézze meg egy orvos.A vedlés pedig egész évben tart hol erősebben,hol kevésbé :)) Nálunk a tavasz a húzós,mert fésülöm fürdetem de mindig jön a szőre.Nyár az jó meg a tél akkor nincs annyi szőr a házban.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Eddig csak evés után prüszkölt, meg ha izgatott volt, vagy pisilnie kellett. De mostanában egyre többször szokott és éjszaka is. Ami azért nem jó, mert mindenki felébred rá.
A szőre tudom, hogy egész évben hullik, de inkább erre az intenzívebbre lennék kíváncsi, mert most kb 3 hete megállíthatatlanul hullik. Bármennyit fésülöm, ugyanannyi marad. Eddig nem jelentett gondot, de most fedezi fel a lányom (kúszva) a világot és nem győzök takarítani, hogy ne a kutyaszőrben csússzon :S
2012. ápr. 11. 12:31
3/4 anonim válasza:
ehh,sajnos ilyen a tavasz tényleg én is azzal tudom mérsékelni,hogy sokszor fésülöm furminátorral és fürdetem-szárítom,mert azzal rengeteg szőrtől megszabadul.
4/4 benccsirke válasza:
Mivel a mopszinak rövidebb az orra, tupiszabb így nehezebben kap levegőt ezért erősebben szívja be az oxigént amiben van némi por is és attól tüsszög. Nagyon sok mopsz ilyen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!