Egyre vadabb a kutyám, már lassan hozzá sem lehet nyúlni, ha neki úgy tetszik. Lehet rajta változtatni?
A kutya nem a tárgyaknak örül. Hanem annak, hogy van egy nyugodt, magabiztos falkavezére, aki mellett nincs semmi dolga, csak lenni, és élvezni az életét. Maximum a feladatát végezni, amire kitenyésztették. (itt álagban írom, neked keveréked van, tehát a 2 fajta együttes feladata), de ez teljesen más jellegű feladat, a vezérséggel össze nem hasonlítható.
[link] az alapok, de emellet vidd el suliba
Sziasztok!
Veszprémben lakunk, elmegyek ma megnézem ezeket a könyveket, hogy hol tudjuk beszerezni, tényleg az a legrosszabb ebben az egészben, hogy működött nálunk az én vagyok a falkavezér és most utólag sem látom, hogy mi volt az a pont ahol ez megfordult. az biztos hogy nem bántunk kutyául vele, mert mindig a család részének tekintettük, és bízom benne, hogy előbb utóbb visszaáll a régi rend. azzal viszont nem értek egyet, hogy nincsenek érzései, nem lehet féltékeny. na mindegy köszönöm a válaszokat, én azt is elfogadom, hogy nem a legjobb nevelést kapta, de biztos vagyok benne, hogy akinek kutyája van az sem mindenki kutyakiképző.és valóban több kutyám volt már egyiknél sem okozott gondot a nevelési módszerünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!