Egyre vadabb a kutyám, már lassan hozzá sem lehet nyúlni, ha neki úgy tetszik. Lehet rajta változtatni?
16.26-os gondolhatod, hogy nem szándékosan hagyom neki összeszedni a sok vackot, de van amit nem tudok kivédeni. de ha legközelebb valamit összeszed akkor hagyom hogy átharapja a torkom, csak hogy elvegyem tőle.
szóval száz szónak is egy a vége azt a pár okos ötletet megköszönöm amiből sikerül segítséget levonnom, a többiek meg látom unatkoznak csak. és nem vagyok felháborodva, csak úgy gondoltam, hogy ide nem kritikák jönnek vissza, hanem segítő válaszok. Köszönöm mégegyszer
Eleve rosszat tettél azzal, hogy pl amikor a hányást nem engedte feltakarítani, ráhagytad. Amikor bármi legkisebb jelét mutatja a támadásnak, azonnal meg kell torolni.Rászólsz, hogy NEM! és szépen bezárod valahova.
Nem szabad félni tőle. Egy ekkora kutyát csak meg lehet fogni akár a nyakörvénél fogva is.
Szia!
Teljesen meg kell változtatni a szokásaitokat! Soha ne hagyd, hogy lássa, hogy félsz tőle. Az a lehető legrosszabb. Legeslegelőször otthon kell elkezdeni a szabályok felállítását, utánna jöhet a kutyasuli, vagy párhuzamosan. Menj el és vedd meg a Fennel könyveket, konkrét példák vannak benne és mindent leír. Most itt nem akarom leírni mit tegyél, mert a könyvben benne van. Viszont legyél következetes és soha semmilyen körülmények között ne érvényesüljön az akarata. Nehéz lesz, mert nekem úgy tűnik eléggé dominál a kutyád, de nem lehetetlen. Ne hagyj rá semmit. Addig sétálni se nagyon vidd amíg nem tisztáztátok a szabályokat. Lehet, hogy jót tenne, ha pár napig vagy lehet, hogy hétig levegőnek kellene nézni a kutyát. Enni inni adni neki, de semmi simogatás vagy beszéd hozzá senkitől. Tanulja meg, hogy nem ő irányít. Utánna pedig a szabályok felállítása. Semmit ne kapjon csak úgy. A könyvet pedig vedd meg komolyan nagyon hasznos és nem is horror összeg 2000 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!