Meddig bírja egy kutya víz nélkül? Nem hajlandó inni, mióta megműtötték és rajta van a tölcsér! Valami jó tipp?
Figyelt kérdés
Nagyon aggódom érte! Próbálom itatni,de az nagyon minimális.Csak úgy megy ha egy rongyból csavarok a szájába vizet és abból iszik 3 kortyocskát,utána meg elfordítja a fejét! Hétfőn műtötték,szóval már elég aggasztó a helyzet(szerintem). A doki azt mondta várjak holnapig,mert valószínűleg csak a tölcsér miatt van megzavarodva. De addig is valami jó tipp?2009. jún. 17. 19:45
11/14 anonim válasza:
örülök h ivott a kutyusod:) amúgy valami gagyi konzervet is adhatsz neki, aminek magas a víztartalma erre a kis időszakra amíg felépül
12/14 anonim válasza:
Az én kutyám beteg volt és nem akart inni, de ilyenkor muszály fecskendővel itatni! Az enyém sem szerette, de cak így élhette túl. Utána a macskát oda hívtam a vizes tál mellé és, hogy nehogy a cica igyon, inkább elitta előle. :-)
13/14 Szabó Éva Györgyi válasza:
Örülök, hogy megoldódott a probléma! :) Ha esetleg mégis fecskendővel kell itatni, akkor a nagyobbat válaszd, és oldalról helyezd a szájába. Úgy adagold lassan, és várd meg míg szépen lenyeli kortyonként. A fejét nem szabad magasra emelni, csak éppen megtartani. Gyógyulást a kutyinak, és sok puszit Neki! Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!