Ugye nem lehet baja?
NE SZAPORÍTSD A KUTYÁKAT!!
olyan nincs ,hogy rövid szőrű pincsi,sztem keverék..
Mi a Jóistent csinálsz ennyi kölyökkel?!??
Ne b@szogasd már azt a szerencsétlent, ivartalanítsd, és hagyd hogy végre boldog kutya legyen, ne folyton az épp aktuális kicsinyeit kelljen gondoznia.
Gondold már végig, hogy minek teszed ki csórikámat!
3 év alatt 3 ellés?????????????????????
No comment... És te tényleg ilyenen aggódsz, hogy felneveli e a kölyköket vagy sem? Annyira szeretetheted a kutyádat, hogy azt elképzelni se tudom...
Felelős állattartás, látom én.
3 évesen a 3 ellés az kb olyan mintha te 10 15 és 20 évesen is szültél volna... teljesen tönkrevágod a kutyádat egészségügyi szempontból-és semmi garancia nincs arra, hogy a kölykök egészségesen fognak élni és nem hullanak el valamilyen örökletes betegségben 4-5, vagy 6 éves korukban...az ilyen felelőtlen szaporítást a törvény is tiltja!
az, hogy fingod sincs a kutyákról csak egy dolog, nem mentesít az alól, hogy már eddig is milyen károkat okoztál a kutyádnak és senki nem tudhatja milyen genetikával születnek az utódok, és milyen betegségeket örökítettél tovább...! mégha találsz is gazdikat a kicsiknek és nem menhelyen pusztulnak el, sok gondot és fájdalmat okozhatsz így nemcsak a kutyáknak hanem az őket felnevelni vágyó embertársaidnak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!