Mi baja van? Lehet neki valamit adni? Ugye nem hal meg?
Figyelt kérdés
Kb. másfélhete hoztunk el egy drótszőrü magyar vizslát (huba) a menhelyről. már az első nap észre vettük hogy néha rohamszerüen elkezdi hörögve venni a levegőt. Gyorsan, hangosan. Azt hittük majd elmúlik de nem múlott sőt.... Van még egy kutyánk szintén vizsla csak ő sima szőrű beteg lett nem ugyan az a baja de nagyon aggódom miatta. Ő roszzabb állapotban van a múltkor lázas is volt meg mindig taknyos az orra van amikor rá is szárad az orrára (zöld színü). És ráadásul tegnap előtt óta hubának olyan a széklete mint a víz. Sajnos csak jövő hónapban lessz pénzünk állat orvosra és mindennek tetejéba én is beteg lettem hasonló tüneteim vannak mint tamásnak (bár nem vagyok biztos benne hogy a kutyáktól kaptam el valamit)
jövő hónapban már késő lesz, most vigyétek orvoshoz...amúgy sem értem, minek vesztek magatokhoz kutyát, ha annak az egynek az ellátása is gondot okoz, ami van...a menhelyen keresztül vegyétek fel a kapcsolatot a menhely állatorvosával, hátha olcsóbban ellátják v. kérjetek részletfizetést a dokitól
2011. júl. 17. 03:53
2/13 A kérdező kommentje:
Amúgy van pénzünk csak most vettünk autót de mindeképpen elviszem orvoshoz és megfogadom egyik ismerősöm tanácsát hogy menhelyről nem szabad kutyát hozni
2011. júl. 17. 04:03
3/13 anonim válasza:
az ismerősöd szimplán hülye...meg ti is, ha nem viszitek orvoshoz az ebeket...
2011. júl. 17. 04:07
4/13 anonim válasza:
off:
szüleidnek csak annyit üzenek, hogy nem volt túl bölcs döntés megvenni azt a kocsit, hogy ennyire kiköltekeztetek, hogy nincs mondjuk 4-5 ezer forintotok
2011. júl. 17. 04:11
5/13 anonim válasza:
Egy hasmenéses, lázas kutyát 1 hónap múlva már nem kell orvoshoz vinni, sőt etetni sem kell addigra.
Egy biztos, én inkább nem ennék de ha már kutyám van akkor annak a gyógyitása mindennél fontosabb.
2011. júl. 17. 07:18
6/13 anonim válasza:
Így van ahogy az előzőek írták. Ezzel azonnal állatorvoshoz kell menni, mert jövő hónapban már nem valószínű hogy fogsz vele menni. A sok fosástól ki is száradhat, de infúzióra csak az orvos tudja kötni.
Részletfizetés állatorvosnál, barátoktól, rokonoktól kölcsön kérni egy kis pénzt és irány a doki. Mindkét kutyával!
2011. júl. 17. 09:21
7/13 anonim válasza:
kihoztok a menhelyről egy kutyát és még arra sincs pénzetek hogy elvigyétek állatorvoshoz? De kocsira van pénz! Az nem baj hogy meghal a kutyátok! 4-5 ezernél biztos nem drágább az állatorvos! De ha megbeszélitek az orvossal biztos meglehet egyezni a fizetéssel kapcsolatban! Nálunk is volt ilyen agy egyik felét kifizettük akkor, a másikat következő hónapban adtuk meg!
2011. júl. 17. 09:34
8/13 panettone válasza:
??? menhelyról nem szabad kihozni kutyát???
Akkor miért onnan hoztátok?
Jajj csak nem onnan volt ingyen?
Egy oltott chipezett és ivartanaított menhelyi kutyára a menhely többet költ mint a szaportó bármelyik kölyökre...én nem ismerlek így ezt csak feltételezem, de nem vagy normális. Még az is jobb lenne annak a kutyának ha visszakerülne és keresnének neki olyan gazdit aki meg s becsüli és nem ingyen jótanáccsal akarja megúszni az állatorvosi költségeket.
2011. júl. 17. 09:56
9/13 anonim válasza:
biztos megoldható a részlet fizetés az állatorvosnál mi már rég egy dokihoz járunk és mikor nincs úgy pénzünk akkor azt mondjuk később be viszük ő felírja és mi be is visszük becsületesen..
2011. júl. 17. 11:24
10/13 anonim válasza:
ma 09:56
Tudod, az a menhely is megérne egy misét, hiszen beteg kutyát adott ki úgy, hogy nem világosította fel a gazdát róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!