Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 10 hetes belga juhász túl...

10 hetes belga juhász túl sovány, melyik tápot ajánljátok?

Figyelt kérdés
Kivannak a bordái, nem csak tapintható, hanem látszik! Ilyen esetben a junior tápra még később érdemes csak ráállni? Akitől kaptam, az az illető junior tápot adott neki, de szerintem nagyon sovány és jól sejtem, hogy a puppy tápoktól könnyebben összeszedi magát, mint a juniortól? Mik a tapasztalatok? Meddig maradjunk a puppynál? Mert akár 12 hós koráig is etethető azzal a leírás alapján. Szerintetek attól hamarabb felhízik? Nem akarom elhízlalni, ne értsetek félre, de zörög a csontja! Lehet, hogy a junior táp miatt?
2012. ápr. 6. 09:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi is brittel etetünk, a széklete kevés és az is rendben van, csillog a szőre (sokan kérdezik, hogy mivel etetem, mert az tényleg gyönyörű), hiperaktív... Nekünk nagyon bejött. Kutyától függ, hogy kinek mi a jó, ezt mindenki tudja, nekünk ez tökéletesen bevált.
2012. ápr. 6. 10:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Nálam is van most egy kiskutya, ahogy hozzám került egy kis gombóc volt, de rögtön elkezdett fogyni, de ez mellett nyúlt is. Én meg szégyenkeztem, mert úgy nézett ki mintha éheztetném, pedig napi négyszer kapott enni. Nyúlt egy nagyot, és most megint elkezdett hízni is hozzá. Ilyenek a kicsik. Persze ha aggódsz érte nézesd meg dokival.
2012. ápr. 6. 11:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Képet most nem tudok, mert vidéken vagyunk. Egyébként 3x volt már féregtelenítve, és most kell megint a héten. Legutóbb azt hiszem, 8 hetesen volt, ahogy a tenyésztő mondta.
2012. ápr. 6. 13:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Kaki összesen kb egy nap 4-5ször van.
2012. ápr. 6. 13:52
 15/15 anonim ***** válasza:

A napi 4-5 teljesen jó ennyi idős korban. Ha nem szembetűnően nagy mennyiség, akkor azzal sincs gond :)

Egyébként az én kutyusom is vékony (bullmasztiff, 9 hónapos), a mi dokink is azt mondta, hogy inkább maradjon még 1 éves koráig ilyen, aztán kezdje el magára szedni az izmot, addig se terhelődnek úgy az izületei.

Persze, ha kórosan sovány, az más. Minden esetre ha tudsz, majd rakj fel róla képet.

2012. ápr. 6. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!