10 hetes belga juhász túl sovány, melyik tápot ajánljátok?
Orvosnak mutasd meg .. nem biztos hogy sovány, csak talán te látod annak (én ezt mami látásnak hívom ... otthon anyám a 45 kilos labradort is soványnak látja ...).
1 éves koráig érdemes picit girhesebbnek lennie, könnyebben elviselik az izületei a növést.
De ha a doki is ugy gondolja hogy sovány, akkor jo a puppy táp, de mindenképp jó minőségüt adj neki (nem chappi és társai).
Az én kutyámnak is kint vannak a bordái, de ő ilyen kölyök (ne félj problémázok én is rendesen, de azért csak sikerül elfogadnom), ismerősök akiknek ilyen fajta kutyájuk van megnyugtattak, hogy a kölykök 50%a kölyökkorban így néz ki. Az állatorvosom szerint is tökéletes, a kondija meg extra jó. Remélhetőleg 10hónapos korára majd kezd kiszélesedni is.
A brit jó, adhatod neki nyugodtan, maximum tényleg emelj egy 20-25%ot az adagon, de csak akkor ha egészségtelenül zörögnek azok a bordák.
Ill. másik kérdés.. Mennyit kakil?
Nem akarom lehúzni a Brit tápot, mert tényleg, de az én kutyusom iszonyatosan sokat kakilt tőle, ami azért van, mert nem hasznosul neki a táp úgy, ahogy kéne.
Rakhatnál fel a kutyusodról képet.
Ide két kattintással fel tudod tölteni, utána csak be kell másolnod a linket ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!